- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
filózoli
üzenetére
Akkor mondjak jobbat sokak véleménye alapján a HD800-as egy hallgathatatlan fejes mert loudness-es és tudod lehet igazuk is van, ugyan nekem tetszett de keveset hallgattam és kételkedem benne, hogy az audiopartnernél nem volt-e EQ...

Egy biztos a HD800-as labdába nem rughat a szememben pár nála jóval olcsóbb fejes mellett. Na szentségtörő vagyok? Sorry ez a véleményem, mivel hallottam és szerintem egy T1-es Beyer lezenéli...
De Az LCD2- és LCD3 se fog meg annyira pedig hol vannak ... Nem ez a lényeg hanem az, hogy kinek milyen füle van és mi tetszik neki. Ez nem olyan, egyértelmű, hogy biza a legkeményebb anyag a gyémánt slusz pasz és nincs félrebeszélés az és kész. Na most a HD800-as csak mert a legdrágább fejese a senninek távolról se annyira biztos, hogy a jó fejes... vagy hogy az áráért kapásból nem tudnál venni 3 jobb fejest is...
Ezt csak tapasztalat után lehet eldönteni és nem 2 perces tapasztalat után!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest