Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
filózoli #438 üzenetére
Akkor mondjak jobbat sokak véleménye alapján a HD800-as egy hallgathatatlan fejes mert loudness-es és tudod lehet igazuk is van, ugyan nekem tetszett de keveset hallgattam és kételkedem benne, hogy az audiopartnernél nem volt-e EQ...
Egy biztos a HD800-as labdába nem rughat a szememben pár nála jóval olcsóbb fejes mellett. Na szentségtörő vagyok? Sorry ez a véleményem, mivel hallottam és szerintem egy T1-es Beyer lezenéli...
De Az LCD2- és LCD3 se fog meg annyira pedig hol vannak ... Nem ez a lényeg hanem az, hogy kinek milyen füle van és mi tetszik neki. Ez nem olyan, egyértelmű, hogy biza a legkeményebb anyag a gyémánt slusz pasz és nincs félrebeszélés az és kész. Na most a HD800-as csak mert a legdrágább fejese a senninek távolról se annyira biztos, hogy a jó fejes... vagy hogy az áráért kapásból nem tudnál venni 3 jobb fejest is...
Ezt csak tapasztalat után lehet eldönteni és nem 2 perces tapasztalat után!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest