Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #395 üzenetére
A fejes talin megint lesz!
Ha jól tudom.
(#396) vodkaboy22
Hát akkor ez nagyon égő a sennheiserre nézve. Elvileg az zodiac+ (- gyári power supply )árkategóriájában kellene, hogy versenyezzen...
(#397) filózoli
Zoli te csak azt olvasod el ami a sennheiserre nézve pozitív.
(#394) hobbyone
Az egy x series sony walkman lenne?
Milyen füles látható mellette?
-
filózoli
senior tag
válasz
vodkaboy22 #392 üzenetére
Végre valaki tudja mi a REALITY...
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #392 üzenetére
A W4r-et nem hallottad a múltkor?
Amúgy igazából engem is csak az érdekel. A túlárazott túlhype-olt többi sennheiser termék nem. (annyira.
)
Én az essence one nem hallottam. De van már a muse edition, meg lesz belőle egy teljesen új flagship model is.
Tehát legalább lesz fejlődés.A mytek 192 DSD az már egy elég magas szint szvsz. Azt is tegyük, hozzá hogy HDVD800-tól 150k-val olcsóbb.
Az lenne a vicces, ha a ie800 jobban szólna az ak120-ról mint a HDVD800-ról.
-
vodkaboy22
addikt
Az IE800 tényleg jó és arra azt mondom hogy ha lenne összehasonlításom akkor lehet number1 mondanám de nincs.
A HDVD800-ról sajnos pedig ez a véleményem. Mindenkinek lehet saját véleménye. (De megnyugtatni az essence one se tetszik... )
Viszont egy Mytek192 annyi pénzé köröket ver a hdvd800-ra.
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #390 üzenetére
Vigyázz ezzel a kijelentéssel, mert filózoli is olvassa ezt a fórumot!
Szóval százastseér kategória...
Sennheiser árpolitika.
Pedig ebben az árkategóriában a név már nem elég szerintem. Bár vannak pénzes, hozzánemértő vásárlók...
Remélem azért az ie800 nem lesz csalódás. Állítólag passzol az ak-hoz. Ezért is akarnám meghallgatni.
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #388 üzenetére
Én elsősorban az ak-ról hallgatnám meg az ie800-at.
Azért az a több mint félmillás kis dög elég nagy lökést ad a fejeseknek / füleseknek.
Nem tudom, hogy eléri-e az antalope dac szintjét.HD800, HD700 is érdekelne, de lehet, hogy belehallgatnék az 5-ös szériába is.
Igazából azok valahogy kimaradtak.Ha jól látom Budaösön van. Majd valamikor megejtem a dolgot.
Köszi az infót!
-
vodkaboy22
addikt
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #386 üzenetére
Köszi a választ!
Csak be kell menni a boltba és ott ki van állítva, meg lehet hallgatni? Vagy időpontot kell tőlük kérni?
Hd800-asuk is van meghallgatásra?
-
vodkaboy22
addikt
Üdv üdv
AUDIOPARTNER IE800
Szóval hallottam és nem vagyok nagy füles párti (vagy egy 7k-s senni fülesem azt kész)HDVD800-asról hallottam.
2 vélemény:
- Nagyon szépen minden hang rendben volt.
- Olyan tere volt amitől eldobtam a kalapom... Egy fülestől olyan teret kaptam mint egy kisebb tért produkáló zárt nagy fejestől (Pl sennheiser momentum supra az pont volt ott és így tudtam hozzá hasonlítani.)Mivel sok tapasztalatom füles terén nem tudok többet mondani el kell menni hozzájuk!
-
Ati1979
veterán
Én igazából nem tudom. Sosem hallottam még ezt a kategóriát.
Csak kíváncsiságból érdekelne.Magyar áron ez a füles több mint fél milla. Kicsit (nagyon) sok.
Nincs, ez lesz az első. De ennek a driveren kívül a kábelezése is teljesen más. + Iszonyat jól néz ki.
(#383) raven12
Azért szerintem egy füles sosem válthat ki egy fejest. Más a kettő. Fejessel élvezetesebb zenét hallgatni.
-
raven12
senior tag
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #374 üzenetére
Majdha meglesz.
(#376) filózoli
Majd! ...
vodkaboy22 tudja. Ő már hallotta.
Szerintem ha beírod a fejes topic keresőjébe kiadja.
-
filózoli
senior tag
Van tapasztalatom - az IE80-al. Baromi jól szól, és az IE800 még ezt is veri. Szóval erről ennyit. Amúgy pedig a Holdon sem jártam még, mégsem hiszem, hogy sajtból van...
Ati: Tényleg, áruld már el, mi lett a befutó?... Vagy még nem döntöttél? Ha van eszed és lehetőséged rá - mint említetted - mindenképpen hallgasd meg döntés előtt az IE800-at. Apropó, hol is lehet Pesten meghallgatni? Engem is érdekelne - nem kicsit...
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #372 üzenetére
Hamarosan sínen lesz a dolog!
-
Ati1979
veterán
Ez így van. Csak a custom fülesek árával van a legnagyobb gondom. 1800 USD elég sok nekem. Amit néztem az ennyibe kerül. Nem elképzelhetetlen, hogy lesz még ilyenem, de az biztos, hogy nem most.
Inkább a közel olyan jó egyel alatti kategóriát keresem.
Másrészt nem akarok most ezzel az füllenyomat küldözgetős problémakörrel foglalkozni.Az ad2000x szinte bármiről elmegy. Még a sony F walkman-om is meghajtotta, használható szinten.
Később meg vehetsz hozzá mindent. Fokozatosan is lehet építkezni.Értem én, hogy jobbat igényel.
Most füles lesz a következő, mert többet hallgatok zenét utcán. Aztán jön az ad2000x + erősítő.
(#366) filózoli
Fejesekben ár / érték arányban a beyerek oda vissza verik a sennheiser-eket.
Ez az én véleményem.
Az ie800 tekintetében viszont a véleményem puszta spekuláció.Komolyan mondom, ha felmegyek Pestre legközelebb hét közben valamikor meghallgatom.
Addig is parttalan ez a vita.Azért én egy rendesen alápakolt ad2000x mellé félném odarakni, látatlanban (hallatlanban) is.
-
filózoli
senior tag
válasz
#16820480 #363 üzenetére
Állóképben is jobb a 70D. Ugyanaz a 19 pontos az AF-rendszere, viszont 1 FE- vel jobb az ISO-performance-a.
Ez pedig fontos. ISO 3200 teljesen bevállalható vele. (Vagyis lehet próbálkozni 6400-al is.) Videóban pedig az abszolút nyerő az új AF-je miatt.Nekem a füles kényelmesebb. Szinte nem is érzem sokszor, hogy rajtam van - ugyanez a fejesről nem mondható el. Ráadásul a fejessel mozogni sem tudsz - semennyire sem.
Ati: Lehet, hogy itt a Ph-n divat szidni a Sennheisert, de ezen kívül semmivel sem tudod alátámasztani a véleményedet, csak puffogtatsz, mint egy papagáj. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Sennheiser nem csak hangminőségben kiemelkedő, hanem elég tartós és megbízható termékeket is gyárt. Az öreg HD 565 fejesem például már 14 éves, túlélt két CD játszót - és még mindig működik...
Amúgy pedig a Sennheiser nem véletlenül állítja, hogy az IE800 high-end fejes minőségű hangot állít elő. Summa summarum, ezentúl bizonyítékokkal is gyertek, mert uncsi ez az ovis divatozó puffogtatás - már bocsánat.
-
raven12
senior tag
Kikérem magamnak, ha megtalálod az igazi párosítást, kényelmesek hosszútávon is. Ha én most fejest vennék, akkor vagy DT990Pro-t fun fejesnek (aminek a GR07 után már nem látom létszükségét), vagy AD2000X-et(ahhoz meg bankot kéne robbantanom (fejes+dac+amp)
).
Tényleg, amiket én hallgatok, azokhoz ez a 2 passzolt a legjobban, az LCD2-3-ban pl. nem találtam semmi érdekeset, a T70-T90-T1 meg pont nekem rossz helyen emelt. Max még a Stax, de az nagyon kényes és drágaEgyébként pont Te hangoztattad pár hónapja, hogy füles párti vagy, mert az jobb otthoni aktív rignek, fejes az nagyon helyhez köt.
-
Ati1979
veterán
Oké szánom bánom bűnömet!
Amit nem akarok venni azt nem veszem számításba.
Én is! Én is!(#351) sheratan
Kb. ezek vannak. De a w4r sem az a kategória. Legalábbis árban nem...
(#353) filózoli
Ennél a márkánál komoly gondok vannak az ár érték aránnyal.
Meg a fejeseik között sem találtam olyat ami igazán tetszene.(#356) gelbelex
(#357) filózoli
Komolyan, ezek után meg kellene már venned az ie800-at. Eladod az ie80-at, rádobsz egy kicsit, és decemberben hozhatod a füles talira.
A DSLR ház várhat magára...(#362) filózoli
Nem elképzelhetetlen, hogy megközelíti néhány fejes hangját!
(#363) sheratan
Az ad2000x az bruátlis. Sajnos még te nem hallottad mire képes valójában.
Nagyon sok tartalék van benne meg kell mondjam.Ezek a fülesek szerintem csak utcára valók. Otthon fejes a nyerő!
-
törölt tag
válasz
filózoli #362 üzenetére
Miben jobb? Csak az állókép érdekel, sosem videózom. Igazából a mostani 550D-ből is leginkább a fókuszpontok, a manuális WB, meg egy-két ilyesmi hiányzik leginkább. De ezekért még nem fogok kiadni annyi pénzt...
Mondjuk annyi pénzért, mint az IE800, már egy jobbfajta fejhallgatót vennék
Például ott az AD2000X, bár neked lehet, hogy nem jönne be a hangképe, de a legkényelmesebb valami, amit eddig próbáltam, beleértve a párnámat is
Észre sem veszem, hogy a fejemen van. Persze utcára nem jó, de amúgy sokkal kellemesebb hordani, mint egy fülbedugóst.
-
törölt tag
válasz
filózoli #359 üzenetére
Az sem rossz befektetés
Én most azon a fronton kicsit leálltam, de ha cserélnék, akkor valami 7D-re szeretnék váltani. Bár akkor már kellene egy-két L-es objektiv is, szóval inkább egyelőre nem.
Mondjuk az is igaz, hogy jó drága az IE800 is, annyiért én már nem fülest vennék, hanem inkább fejhallgatót, meg kcisit rádobva egy erősitőt mellé. -
-
törölt tag
válasz
filózoli #353 üzenetére
Ez azért nem kicsit volt marketing szagú
Főleg, ahogy kiirta, hogy IE800 Audiophile stb TM, C, R, kutyafüle
Ettől még nagyon jó lehet vele. Sajnos nem fogom tudni meghallgatni, mert nincs a boltban kiállitott darab, csak K3003-ból, meg majd valamikor lesz még SE846 is. Illetve még nézek majd pár drágább IEM-et, ha ott leszek (Beats?!
).
-
filózoli
senior tag
Itt a megoldás, már mondtam:
"The Astell & Kern has such clarity and accuracy in musical reproduction that it's best to pair it with a "warm" sounding headphone or in-ear. To my ear the German headphones and in-ears (AKG, Beyerdynamic, Sennheiser, etc.) seem to sound better with these players. My personal favorite in-ear monitor is the Sennheiser IE800 Audiophile In-Ear Headphones. This combination provides a truly phenomenal sound, as if they were made for each other!" -
Ati1979
veterán
válasz
gelbelex #346 üzenetére
Senki sem mondta azt, hogy nincs rá pénzem.
Meg lesz oldva a dolog.
Csakhát ugye Magyarországon vagyunk.
Beszerzés sem könnyű + rájön még a horribilis ÁFA.
+
mindenki tudja mekkora gazdasági csoda ez a hely.Hát igen Zoli kinevet ezért, de nem tudja, hogy az ak arányosan mindennek feljavítja a hangját.
A 10k-s soundmagic E30 is nagyon szépen szól vele...(#347) gelbelex
Valamit azért írok róla ide.
Csak aztán az lesz a vége, hogy elfogult vagyok a saját cuccommal.
(#348) filózoli
Lásd a választ egy kicsit följebb. Persze tisztában vagyok vele, hogy van benne még tartalék, ezért kell hozzá jobb füles.
(#349) sheratan
Én sejtettem, hogy kevés lesz hozzá az a füles. Csak mikor megjelent a lejátszó, még nem is volt akkora választék fülesekben.
Csak a k3003 volt meg az ie800.
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #342 üzenetére
Tényleg elmaradt a teszt.
Igazából nem mertem bevállalni róla egy címlapos írást.
Egyrészt még sosem csináltam ilyet, másrészt, meg lehet, hogy túlzottan ''önimádó'' stílusú lett volna.
Igazából annyira eltalálták a hangját, hogy nehéz róla negatív dolgot írni.Szóval az lett volna a vége, hogy túlzottan elfogultnak tartanak.
Mindenesetre a héten fogok ide írni róla.
Így ok?
Viszont egy csomó ember hallotta már. Én túl sok negatív kritikát nem hallottam ezzel kapcsolatban. Kivéve az ár.
(#343) filózoli
Kösz!
De valójában igaz amit írsz. Kell, hozzá egy rendes füles. Ezt nem lehet megspórolni.
Szóval orvosolni fogom a problémát hamarosan. -
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #342 üzenetére
Gondolom megvárja, amíg lesz pénze megfelelő fülesre...
-
törölt tag
Egyelőre csak egy kép, mert nincs most nagyon megfelelő eszközöm, hogy lekapjam:
Frissen érkezett a reggeli postával
-
válasz
krisztianAMG #337 üzenetére
Van alibim, kölcsönadtam a füleseim egy jó részét
-
gelbelex
őstag
Teljesen jogos a kérdés
,
Elmaradt, egyrészt mert elsősorban a fülesekre koncentráltam, másrészt az Amperior-t70p-DT831 mellett nem jutott eszembe még a HD25-tel is foglalkozni...
Nincs E7-em, nem is tervezem, ha majd valamit nem hajt meg a Fuze, akkor gyűjtök egy X3-ra... -
AGE-T
őstag
válasz
gelbelex #326 üzenetére
Amperior az élen, mögötte a két HD25 szorosan, ATH M50, melynek nagyon érdekes hangja van, nekem bejövős. Aztán a Technics, mint vérbeli lemez lovas fejes, erősen célszerszám, majd HD555 mint akusztikus kiegészítő. És persze a másvilág W4R.
Nagyon hiányolok melléjük egy jó minőségű mindenes fejhallgatót, ami az összes fenti füles tulajdonságot magában hordozza...
-
AGE-T
őstag
-
gelbelex
őstag
Köszönöm a füles-találkozón megjelenteknek, hogy elhozták és megmutatták a fejeseket is, mert számomra komoly látótér-bővítő hatása volt...
Még nem döntöttem, merre lépek tovább a Fuze-IE8 vonalról, de a hallgatózás után még inkább úgy tűnik nekem, hogy úton-útfélen is alternatíva egy mobil-fejes.Ha még nem volt elég, még egy szubjektív vélemény a t70p-Amperior párosról: az Amperior elsőre megnyerőbb volt, a feszesebb-dinamikusabb hangzása miatt élettelibbnek tűnt. Zenei stílusokra nem tudom még lefordítani, nem hallgattam (nekem) elég zenét velük.
-
Ati1979
veterán
Ja igen, tényleg nem nyújtanak a tesla driveres fülesek rossz esztétikai látványt.
A többiről ilyen szempontból meg inkább ne beszéljünk.
Konkrétan melyik fülesre gondolsz?
"Általános hangminősége (dinamika, transzparencia, részletesség) viszont tényleg nagyon jó az áráért. Szerintem egy szinten van a T70-nel is." -
Ati1979
veterán
Szerintem ezek nagyon jó fülesek. Nyilván a kisebb membrán miatt nem közelíthetik meg hangzásban pl. a t70p szintjét. Inkább a dt 1350-nel kéne összevetni.
A beyer-hez viszonyítva azt mondanám, hogy erősebb és dinamikusabb közép és több mély. Kissé számora túlzottan szinezett a hangzásvilág. A beyer jóval közelebb áll az eredeti élőzene hangzásához szvsz.
Ha valaki cowon lejátszóval használja akkor az tesz még rá egy lapáttal.
Igazat megvallva tényleg elég egyedi.
Rockhoz, elektronikus zenéhez szvsz. kiváló.
-
Azért egy jó nagyon Seni is van, ami talán a találkozón is előfordult: Amperior (meg a HD25 Alu, ezeket egynek veszem, mert csak impedanciában van különbség). Volt? Ha igen, mi a vélemény?
-
Ati1979
veterán
Akkor gyakorlatilag a HD800-on kívül nincs versenyképes termékük. Max. az ie800,(az sem versenyképes persze) de szerintem az is valami túlározott drága kacat.
Igen azt hallottam, hogy a hd700 nagyon gyenge eresztés... 200k-ért főleg...
Szerintem a beyer oda vissza minden kategóriában elveri. Talán egyedül (ahogy hallottam) a Hd800 jobb mint a T1.
-
Azért a 650 mellett is elhúzott a világ rendesen. Egyedi hangú, de manapság vastagon túlárazott füles. De én ettől függetlenül szeretem
Ha már Seni: a HD700 egy nagyon csúnya, rossz vicc, a HD800 olyan, amilyen, a HD600 120ezerért meg WTF. Szóval Seni teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal.
-
Ati1979
veterán
Igen pont ezt beszéltük mi is. 5-6 éve igen jó darab volt.
Jó viccHát nem igazán. Az a kérdés, hogy az ie80 nál mennyi tették oda magukat. Szerintem nem nagyon.
Inkább az ie800 tűnik jó fülesnek.
Fejesek terén jobb azért a helyzet. Tegnap volt alkalmam meghallgatni a HD650-et az AK120-al. Hát nem gyenge produkciót nyújtott...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Formula-1
- Autós topik
- Politika
- Fogyjunk le!
- Renault, Dacia topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ukrajnai háború
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest