- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- Milyen alaplapot vegyek?
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
raven12
senior tag
Oh, köszönöm! A fejest mindenhol átkutattam, csak a jack-jét nem néztem meg. 600ohm-os szerinte is. Így még inkább értetlenül állok a dolog előtt
Champ lesz előtte, az előtt meg DX50, és remélem, hogy nem kell DAC-ot is újítani (szóval nem is merek mást meghallgatni, így jobban jár a pénztárcám).
-
GML
őstag
Egyértelmű, hogy Q701, még úgy is, hogy csak telefon és alaplapi hk van alatta. Tény, hogy a Q nem megy olyan mélyre, mint az AD, de nagyon szellős, pattogós hangja van. És sokkal hidegebb is. Jó értelemben.
Sokszor van olyan, hogy nem tudom eldönteni, hogy a párom (vagy a fejese) szól a kanapéról vagy a zene.(#518) Sziti.peti!, (#519) Ati1979: A jelenlegi rendszerrel talán veri az AD-t. Kiegyenlített nagyon. Van tere, dinamikája. Egyik kollégámnak Soundmagic E10 van. Az nagyon V. Ő csak annyit vett észre, hogy "nincs mély benne". Persze, mert a közép tartomány nem a szakadék alján van, mint az E10-nél. Dinamikában köröket ver rá.
Szerintem megérte bevásárolni.
A többiről is majd teszek fel képet, vagy viszem a talira és ott csinálunk a teljes szortimentről.
Így első körben ennyi.
Eddig nem nagyon szerettem hallgatnia komolyabb könnyűzenéket - valahogy kínszenvedésnek értem meg -, mint pl Jackson, Queen, Floyd, Stones, Doors; jazz vonalon pl Wynton Kelly, Dan Nimmer, vagy a "szólóknál" Fitzgerald, Joplin, Clapton, Benson.
Ezekkel már van élet benne. Élvezet hallgatni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Google Chrome
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Analóg fényképezés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest