- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Nem hiszem, hogy sokan belehalnának abba, hogy otthagyják a gépüket.
Más viszont a helyzet akkor ha az illető az ország valamely távoli pontjából jön, és nem 10-15 perc kocsival a BNV-ig, mint nekem.
A megoldás: ha nagyon féltik, akkor olyan HW-t pakoljon bele, amiért nem akkora kár ha netántán valami óriási kegyetlenég miatt ellopnák (bár ez egy mod tekintetében, ami ráadásul egyedi is, ki olyan hülye hogy ellopja?)
Ha pedig elviszik, akkor úgy tudom az exponak van rá biztosítása, (illetve azt mondta egyik ismerősöm aki a Volvo Standon lesz oktoberben, hogy a bérleti díjban benne van)
Bár én inkább féltem a kiváncsi ''nagyon'' hozzáértő kezektől, főként a 3-10éves korosztályra asszocilva.
Valszeg valamikor a köv. hét közepén hozom haza a suliból, hazafele jövet a gépet, szóval egy ideig biztos ott lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- GTA V
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged