Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Ugyan ezt akartam írni

A ház alakja elérte a végleges formáját, ''bevakoltam'' és begletteltem a rontott részeket. Még a hátulján és az elején levő kisajtót kell megcsinálni, aztán simára polírozni majd festeni. Kijavítottam a törött plexi szilákat.
Készül az elektronika. Huhahaha.
Kapcsolóval lehet váltani hogy termoellenllás vagy porméterrel szabályozza a ventik fordulatszámát, vagy szimplán 12V-ot kapjon. Már 2 a 4 áramkörből megvan, de nem tudom folytatni mert nem vettem elélg pottit
Ts 317es regulátorokat használok, de a várakozásokkal ellenben nem melegszik, még kézmelegre se.
Szerintetek elég lesz 40 magasfényű LED a hangulatos bevilágításához? Nem kell hogy vakítson, csak sötétben látszódjanak az alkatrészek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm patika állapotban eladó!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest