Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Csatlakozom, sőt. Mivel saját felhasználásra készül(t), meg sem fordult a fejemben, hogy kivigyem a ''szemeteskukámat'', de mivel többen hívtak és látni akarják, szívesen megmutatom. Szóval ha úgy vesszük én már nyertem. Bár (hátha valamelyik szponzor olvassa) egy x800-at nem utasítanék vissza
Xantomas:
A HOC-fórumon kérdeztem, de hátha visszatérsz ide is. Citroën-nel kezdted az írásod, de nyugtass meg, hogy nem autós házat építesz. Ne érts félre, csak eszembe jutott, hogy ha egy ''idegen'' betéved szétnézni, akkor azt fogja látni, hogy ez is autós, ez is autós, meg ez is, meg ez is. Ez kicsit zavar, így napközben(épp, hogy átfutottam a hsz-odat(figyelmetlenül)) már azon töprengtem, hogy jobb lenne kimaradni inkább, tekintve hogy ha túl sok hasonló téma lenne, az az összeset megbélyegezné.
Ellenben szívesen találkoznék minél több Ph!-s arccal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest