Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meta
tag
Nem szeretnék veled vitzatkozni
, mivel természetesen megértem az indokaidat. Többek között én is ezt a gépet használom itthon, de szerintem egy hétig ki lehet bírni nélküle. A felügyelet miatt szerintem nem kell aggódni, biztosan őrzik majd, mivel az infó rendezvényen nem csak a mi kis ''kicsikéink'' lesznek ott. A becsvágyról emg annyit, hogy ez egy kiállítás, ahol nem a verseny és a mutogatás a cél, hanem hogy minél több embert megismertessünk a modding fogalmával. (érdemes volt megnézni az egyik ilyen riportot a tévében, hogy milyen a ''köznép'' tudása e téren... )
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, mivel természetesen megértem az indokaidat. Többek között én is ezt a gépet használom itthon, de szerintem egy hétig ki lehet bírni nélküle. A felügyelet miatt szerintem nem kell aggódni, biztosan őrzik majd, mivel az infó rendezvényen nem csak a mi kis ''kicsikéink'' lesznek ott. A becsvágyról emg annyit, hogy ez egy kiállítás, ahol nem a verseny és a mutogatás a cél, hanem hogy minél több embert megismertessünk a modding fogalmával. (érdemes volt megnézni az egyik ilyen riportot a tévében, hogy milyen a ''köznép'' tudása e téren... )