- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Vidd ki a gépet, mert.. Irgumburgum! Én is nagyon kiváncsi vagyok rá, mert a képek nem mutatnak semmit se!
Szerintem 30 gépből lesz 2 autós ház...
Betéved a faluról a parasztbácsi és amúgyis csak annyit fog mondani:
''Níd mán asszony! Mennyi íígőjük maradt karácsonyrúl... hogy ezek mire pazarolják az áramot!''
(Csak a szélsőségek kedvéért írtam)
Szerintem nem azt nézik majd hogy mit fanatizál a készítő, hanem azt, hogy hogyan néz ki, mi van benne. A fenét se érdekli hogy autós vagy nem autós. Ha 15 Barbie gép lenne ugyanaz a LIAN-LI ház babarózsaszínben, belül UV reagens rózsaszín cucc... na akkor aggógj.
De mivel a tied csőház, Subaru felirattal, az enyém hátmitismondjak formával, Citroen felirattal.
Lefogadom hogy 4 gép lesz, amin vagy egy AMD logó lesz zöld világítással, vagy egy Intel kék világítással. Bár ne legyen így.
A következő téma ''Ekszöszájzbúk, avagy nesze neked montenbájk'' de lehet, hogy átalakítom, és nem Citro lesz, hanem az előbbi, nagy vörös giccses ''flémekkel'', és néhány törött-olvadt küllővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest