- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Vidd ki a gépet, mert.. Irgumburgum! Én is nagyon kiváncsi vagyok rá, mert a képek nem mutatnak semmit se!
Szerintem 30 gépből lesz 2 autós ház...
Betéved a faluról a parasztbácsi és amúgyis csak annyit fog mondani:
''Níd mán asszony! Mennyi íígőjük maradt karácsonyrúl... hogy ezek mire pazarolják az áramot!''
(Csak a szélsőségek kedvéért írtam)
Szerintem nem azt nézik majd hogy mit fanatizál a készítő, hanem azt, hogy hogyan néz ki, mi van benne. A fenét se érdekli hogy autós vagy nem autós. Ha 15 Barbie gép lenne ugyanaz a LIAN-LI ház babarózsaszínben, belül UV reagens rózsaszín cucc... na akkor aggógj.
De mivel a tied csőház, Subaru felirattal, az enyém hátmitismondjak formával, Citroen felirattal.
Lefogadom hogy 4 gép lesz, amin vagy egy AMD logó lesz zöld világítással, vagy egy Intel kék világítással. Bár ne legyen így.
A következő téma ''Ekszöszájzbúk, avagy nesze neked montenbájk'' de lehet, hogy átalakítom, és nem Citro lesz, hanem az előbbi, nagy vörös giccses ''flémekkel'', és néhány törött-olvadt küllővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest