- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
én amatőr vagyok, meg tudom, hogy gagyi a cuccos, de kb 2-3 napom ment rá, hogy lefessem. még most is tart. Nem lett túl jó, de azért mordulok egyből, ha ''Pistike 12 év'' a csokis kis praclijával végigtaperolja az oldallapom. Nekem azért kell security, hogy a látogatókat védje meg tőlem
Nekem gyakorlatilag minden szabadidőm (még a munkaidőm fele) és minden (zseb)pénzem benne van a gépbe. Sajna nincs gagyi HW-em sem, hogy azt tegyem bele. És nem is a HW-ről van szó, hanem az egész felbecsülhetetlen szellemi munkáról és az eszmei értékről, ami másnak semmi, de nekem nagyon is sok. A belefektetett munkáról nem is beszélve.
A távolság is necces. kb 130-150km. Na most ezt 2x oda-vissza. Hmm.
Elmegyek, mert még nem voltam ilyenen és most van egy olyan projectem, amire büszke vagyok és szeretném profiknak is megmutatni hogy mi a véleményük és mit tanácsolnak...
Nem mondom, hogy 100%-ig nyugodt és elégedett vagyok, de lesz ami lesz. Úgysem az enyémbe kötnek beleRemélem
De azt be kell ismerniük a szervezőknek, hogy ez nem teljesen kóser és reális. Ok. így lehetett megoldani.
Peace. csak egy szubjektív vélemény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest