Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meta
tag
Nem szeretnék veled vitzatkozni
, mivel természetesen megértem az indokaidat. Többek között én is ezt a gépet használom itthon, de szerintem egy hétig ki lehet bírni nélküle. A felügyelet miatt szerintem nem kell aggódni, biztosan őrzik majd, mivel az infó rendezvényen nem csak a mi kis ''kicsikéink'' lesznek ott. A becsvágyról emg annyit, hogy ez egy kiállítás, ahol nem a verseny és a mutogatás a cél, hanem hogy minél több embert megismertessünk a modding fogalmával. (érdemes volt megnézni az egyik ilyen riportot a tévében, hogy milyen a ''köznép'' tudása e téren... )
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, mivel természetesen megértem az indokaidat. Többek között én is ezt a gépet használom itthon, de szerintem egy hétig ki lehet bírni nélküle. A felügyelet miatt szerintem nem kell aggódni, biztosan őrzik majd, mivel az infó rendezvényen nem csak a mi kis ''kicsikéink'' lesznek ott. A becsvágyról emg annyit, hogy ez egy kiállítás, ahol nem a verseny és a mutogatás a cél, hanem hogy minél több embert megismertessünk a modding fogalmával. (érdemes volt megnézni az egyik ilyen riportot a tévében, hogy milyen a ''köznép'' tudása e téren... )