Új hozzászólás Aktív témák
-
chriskross
aktív tag
válasz
Barnee1981 #5999 üzenetére
Hát pedig mást nem raktam fel és miután leszedtem normálisan visszaállt a fényerő (újraindítás után)
-
Barnee1981
csendes tag
válasz
chriskross #5985 üzenetére
De az SCM-nek semmi köze a fényerőkezeléshez, az csak grafikusan kijelzi a monitorra.
-
spyduck
nagyúr
válasz
chriskross #5996 üzenetére
Rágjam meg a kicsi szívedet, csak egy okot mondj, h miért nem rakod vissza rá a régi bios-t?
-
chriskross
aktív tag
Bakker, hát épp ez a bajom! Hogy nincs ismeretlen eszköz és már felraktam a hangkártya drivert is és akkor a tulajdonságoknál azt írta, hogy az eszközt nem lehet elindítani...ezért leszedtem a drivert és most nincs ott, de egyébként is felesleges lenne, ha magát a hardvert nem indítja el a BIOS...
-
rhonin
senior tag
válasz
chriskross #5994 üzenetére
nekem azon kívül van egy realtek hd audio is.
Felraktad az msi oldaláról azt is?? anélkül nem lesz hang a gépen. -
chriskross
aktív tag
-
spyduck
nagyúr
válasz
chriskross #5990 üzenetére
Sztem van egy söröm
Most komolyra fordítva a szót, ha nem jön be akkor rakd vissza a régi bios-t! -
spyduck
nagyúr
válasz
chriskross #5963 üzenetére
Jól van akkor szenvedjél csak tovább, véletlenül se rakd újra a windowst mert akkor talán jó lenne!
Sok szerencsét! -
Nickhole
csendes tag
válasz
chriskross #5986 üzenetére
igen ezt töltöttem le az előbb is de ez a vistás és nem fogadja el.
-
rhonin
senior tag
válasz
chriskross #5982 üzenetére
System control manager azért jó mert grafikusan is kijelzi a fényerőállítást, a hangrőállítást, meg, hogy éppen mit kapcsoolsz be, ki (wlan, cam, stb.).
scm néven találod meg az msi oldalán. -
Nickhole
csendes tag
válasz
chriskross #5981 üzenetére
kiválasztom hogy windows xp-t töltsön le, de mikor lejön vistá-t ír ki
Most én tényleg ekkora gyökér vagyok hozzá, de nem értem.
-
rhonin
senior tag
válasz
chriskross #5977 üzenetére
Gondolom az msi oldaláról raktad fel a legfrissebb system control managert... hát, hogy mit ne mondjak nekem egyáltalán nem jött be a fényerő szabályzást amit írtál elég szarul kezeli. Nekem megvan az eggyel régebbi amivel nekem semmi gondom. Ha gondolod elküldhetem csak pm-ben add meg az e-mailedet.
-
rhonin
senior tag
válasz
chriskross #5975 üzenetére
Nekem is gx600asom van és eddig 2x is feltelepítettem az msi oldalán lévő vga drivert és tökéletesen működik.
Mondjuk igaz, hogy én sem azt használom mivel a 169.21-essel gorsabb a vga. msis driverrel 3800pont körül van 06ban, a 169.21-essel meg kb 4200pont minden alapon. -
chriskross
aktív tag
válasz
Darth_Revan #5973 üzenetére
Mint írtam nekem is gx600asom van és a honlapjukon lévő VGA driver még mindig nem jó a VGA-hoz!
-
VKitty90
csendes tag
Akkor szerintetek érdemes megvenni az ex610-et vagy nem (mostanában eléggé rosszalkodnak az MSI gépek, ezért vagyok elbizonytalanodva)
Egyenes választ kérnék -
Darth_Revan
veterán
válasz
chriskross #5970 üzenetére
A régi modellek részlegét lehet, hogy nem frissítik annyira (ahogy más se), de az új gépekhez (Pl GX600) folymaatosan felteszik a legújabb drivereket.
-
Nickhole
csendes tag
sziasztok!
tegnapelőtt vettem én is egy ex600-076hu-t. meg is ejtettük az xp telepítést, de hangot nem sikerült belőni neki. kaptam egy installáló cd-t amin rajta van az audio driver. próbáltuk elindítani az installálást de mindig hibát ír ki. és a vezérlőpult-audioeszközök-hardvernél a Realtek high definition audio-ra azt írja hogy az illesztőprogram nincs telepítve. próbáltuk letölteni a netről de installálásnál mindig hibára fut. annyira nem értek hozzá, csak fentebb mintha azt írtátok volna ilyen audió hibára hogy a Bios frissítés megoldaná. jó lenne ha tudnátok segíteni
elrőre is kösz
-
sipec
csendes tag
sm2 445
sm3 575 -
chriskross
aktív tag
válasz
Darth_Revan #5964 üzenetére
A kijelző fényerejének a szabályzását akartam korrigálni és hogy működjön minden gyorsbillentyű (Fn-nel). Csak a fényerőszabályzást nem korrigálta meg a hangot "rontotta" el. A fényerő annyira nem is lenne gáz, de a hang azért nem ártana
És így hogy ki tudom már kapcsolni a touchpad-ot nekem megérte a frissítés, csak a hangot kellene megoldanom. Meg azért ha mondjuk 4gb-ot szeretnék beletolni, akkor már azért se kell frissítenem pluszba és amit beszéltünk a másik topicban az ENE CIR-t is kivette a telepítetlen eszközök közül, meg a másik ismeretlen eszközt is. Plusz azért 1.0U-s BIOS csöppet frisebb, mint a 1.01
-
Darth_Revan
veterán
válasz
chriskross #5955 üzenetére
Milyen hibát akartál frissíteni ?
Anno mikor BIOS-t frissítettem a GX600PX-emen akkor gond nélkül sikerült. Valószínűleg azért nem találtál ezzel kapcsolatban semmit, mert eléggé egyedinek tűnik. -
spyduck
nagyúr
válasz
chriskross #5961 üzenetére
legfrissebb BIOS se ártana
Igazad van ezzel sokkal jobb -
spyduck
nagyúr
válasz
chriskross #5959 üzenetére
Arról nem is beszélve, ha BIOS miatt van (márpedig nem elképzelhetetlen), akkor felrakhatom akárhányszor az xp-t...
Ne legyél ebben olyan biztos! Miért nem rakod vissza a régit és bizonyosodsz meg róla?
-
chriskross
aktív tag
válasz
spyduck #5958 üzenetére
Maga az xp...aztán jöhet a sok kacat utána...az összes mostani szoftveremet kb 2óra alatt rakom fel az állítgatásokkal együtt. Ennyire nem fontos a hang mostanában, ezért szeretnék egy MÁSIK megoldást. Nem szeretném 201× is felrakni az xp-t. Ráadásul rühellem, ha egy vki újrarakja a rendszert egy ilyen kis ló***sz hiba miatt. Nem hiszem, hogy nincs más megoldás rá. Ha mégsincs, akkor inkább visszarakom a régi BIOS-t minthogy xp-t telepítek...kicsit gyorsabb...Tehát várom a kaland szeretők válaszait,akik nem futamodnak meg a kihívások elől
Arról nem is beszélve, ha BIOS miatt van (márpedig nem elképzelhetetlen), akkor felrakhatom akárhányszor az xp-t...
-
spyduck
nagyúr
válasz
chriskross #5957 üzenetére
45 perc, én életem során sztem 200x raktam windowst a gépemre
-
spyduck
nagyúr
válasz
chriskross #5955 üzenetére
rakd újra a windowst ha az sem jó akkor pakolj vissza egy régebbi bios-t!
-
chriskross
aktív tag
Van egy gx600px-em és BIOS frissítés után eltűnt a hangkártyám, szó szerint! Nincs az eszközkezelőben és az everest se írja ki. Utánaolvasgattam,de nem lettem okosabb, mert ilyen hibát sehol nem találtam. A KB888111-es frissítést (UAA) se látom az eszközkezelő listájában. A hangkártya azelőtt tökéletesen működött, de most összef*sta magát BIOS frissítés után. A drivere ugyanúgy fenn van és ez a kb888111-es javítás is,de a hangkártya használhatatlan. Ki tudja mit lehet ilyenkor csinálni? Jah és amiért frissítettem azt a hibát se oldotta meg...Az MSI honlapja egy rakás **** Várom az ötleteket.
-
törölt tag
Az EX610-hez milyen cuccok járnak? Gondolok itt telepítő cd-re, kábelekre, stb...
-
VKitty90
csendes tag
Sziasztok! Erről a notiról mi a véleménytek:
MSI ER710X-053HU??
És erről a videókártyáról?
NVidia GeForce Go7300 128MB VRAM TurboCache??
Légyszi segítsetek
-
Reag3nS
senior tag
én most vettem ilyet. stabil, nem melegszik mint amit ajánlottak nemrég (ex610), semmi problémám nem volt még vele
igaz csütörtökön vettem, de azóta nyúzva van eléggé. játszani max q3 al játszanég vele, de az nem mai játék. én nagyon nem bántam meg, örülök, hogy ezt vettem
-
hajosr
csendes tag
Hello Mindenki!
Segítséget és véleményt szeretnék kérni, mivel notebook vásárlás előtt vok. Szal, a kiszemeltem a EX600X-076HU.
Köszi! Réka -
deedee
őstag
üdv!
ex-600-76hu gében jobb oldalt az alsó /billentyű oldalában/részen,van egy kihúzható műanyag "izé"...
Én adatkártya helynek nézem...Van tehát e gépben adatkártya foglalat,vagy az valami más.....?kb 4*7 cm lehet a nagyságathx előre is a választ...
-
-
nukewar
tag
válasz
szokelaszlo #5935 üzenetére
Emiatt én is aggódtam. Szerencsére semmi komoly karc nincs. Mondjuk az ex610-nek a felülete ilyen szemcsés műanyag, vagy minek nevezzem. Csak foltok vannak rajta a tapizástól, karcok nem. Viszont a nejlon, amibe bebugyoláltam, az már nem volt a dobozban Valahová elsinkófálták, és eléggé ganajos volt. Le kellett pucolni az egész gépet.
-
sipec
csendes tag
ex610
32bites vista
3dmark 06: 1417 -
szokelaszlo
tag
válasz
nukewar #5932 üzenetére
Helló.Érdeklődnék hogy a szervízben gép állapotára vigyáztak e? Értem ez alatt hogy nem szaporodtak e rajta a karcok vagy ilyesmi.Mert a csajom úgy kapta vissza a Dell gépét a szervízből 1 hét után mintha a kutya rágta volna.Pontosan nem tudom hol szervizelték.Remélemitt óvatosabbak.Csak azért kérdezem mert ha jól látom akkor ha meghozzák a gépem előbb utóbb ez is ott köt majd ki.Üdv
-
LeRoy18
aktív tag
Na az új msi ex600-humról az első benyomásaim: hát ilyen istenverte billentyűzetelrendezést se láttam még laptopon. Az enter billentyű méretét amikor először megláttam, azt hittem eldobom az agyam. Ezekkel a kurzornyilakkal hogy fogok én Battlefieldezni? Egyébként tapasztalta már valaki azt, akinek ilyen tipusú gépe van, hogy minden ok nélkül csak úgy úrjaindult a masina?
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
LeRoy18 #5929 üzenetére
Én 32bites vistát használok ex600 076on.
Volt már fenn 64bites vista is, de nemigen veszek észre teljesítménykülönbséget a két oprendszer közt.vista vagy xp?
Vista 32bit
gyári driverekkel)
3dmark06: 1053
SM2.score: 380
HDR/SM3 score: 372
cpu score: 13103Dmark2001: 9036
Barnee1981 ígérte nekem, hogy csinál estére egy xp-s tesztet is. Majd ha megkapom az eredményt küldök egy pm-et.
-
LeRoy18
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy MSI EX-600-076HU tipusú laptopot. Kb másfél év óta egy hp nx 6310-em volt, ami sajnos múlthéten egyik pillanatról a másikra elromlott. Szerintetek első bekapcsolás előtt az új msi aksiját mennyi ideig érdemes, kell tölteni? És milyen oprendszert éri meg inkább feltenni rá, xpt vagy vistát?
Köszi
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
nagyon haldoklik a forum nem??
vagy csak rosszul látom.......
remélem
-
hdcsaba87
aktív tag
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
dominik009 #5913 üzenetére
Ismét volt kékhalál, most kikapcsoltam a wifit és kábellel netezek.
Ha kicsit közelebbhajoltok a laptophoz ti is hallotok egy kis sípoló hangot, ami néha erősebb néha pedig halkabb?
-
Vincentph
csendes tag
válasz
#35962624 #5905 üzenetére
Csak röviden az ex610ről:
- Kompatibilis Xpvel, driverek a honlapon
- Van driver CD, de csak Vistához
- Akku kb. 2 óráig
- A játékok közepes/alacsony grafikán mennek. Crysis min. grafikán 20fps körül
- Meghibásodásról nem tudok, driver gondok szoktak lenni
- Összességében jó, de csodákat ne várjPárszor már kiveséztük ezt a gépet, ha többet akarsz tudni olvass vissza.
-
Barnee1981
csendes tag
Akartam Én is BIOS-t frissíteni, kiírtam dvd-re a 3 file-t, a rendszerindítóval, el is indult valami BOOT-oláskor, de az A:-nál valamit kért.
-
Vergilia
tag
Sziasztok!
3 hete vettem az Euronics-ban egy MSI VR610x laptopot. Minden hibátlan volt mostanáig. A táp felöl a napokban elég erős ventillátor hangot hallok. Ha a csati felett megkocogtatom az újjammal finoman, akkor egy rövid időre abbamarad, de újra kezdi.
Ötlet?A szervíz lapon semmi telefonszám nincs ahol érdeklődni tudnék, tudnátok segíteni Bp-i szervíz ügyileg?
Az MSI honlapján:Address: Szekesfehervar, Martirok u. 9. Hungary H-8000
TEL:+36-22/515-442, ezt nem veszik fel.
Egy oldalon találtam ilyet: Albacomp Zrt. 1139. Budapest, Frangepán u. 8-10.
Helpdesk: +36-(22)-515-413 Tel.: +36-1-236-7700, itt próbálkozzak?
Telefonáljak, vagy vigyem be egyből?
(esetleg a szervízes fórumtárs elérhetőségét én is megkaphatnám? kozo@tvn.hu)Előre is köszi a helpet!
-
törölt tag
Nukewar esetleg tudnál mondani pár infót, hogy futnak a játékok EX610-en. Ha tudsz mondani fps értéket az tökéletes lenne. Thx!
-
nukewar
tag
-
Balaggio
csendes tag
válasz
hdcsaba87 #5903 üzenetére
Hi!!
Amikor kékhalál után feláll újra a vista nem jön be egy ablak, ahol megkérdezi, h keressen e megoldást a problémára?
Nekem is kékhalálozott (Ex600) mikor megvettem aztán kiderül, h a 8 gombos egérrel volt vmi baja és ajánlott egy drivert hozzá azt felraktam. És azóta 1x se szállt el. -
törölt tag
Sziasztok!
Tervezem egy MSI Megabook EX610 beszerzését. A véleményetekre, tapasztalatotokra volnék kíváncsi, úgymint:
-kompatibilis-e Windows Xp-vel (ha nem az akkor sokat kell-e kínlódni a driverekkel xp-n),
-jár-e hozzá driver telepítő cd, vagy netről kell hozzá telepíteni,
-meddig bírja az aksija,
-hogy futnak rajta a játékok, pl: cod2, cod4, battlefield 2, esetleg valami nagyobb gépigényű, mint a crysis,
-meghibásodás előfordult-e valakinek,
-mennyire jó az MSI supportja,
-meg úgy összességében mi a véleményetek erről a notbookról.Előre is köszönöm mindenkinek aki ír!
Jöhet az e-mail címemre is ha válaszoltok. -
hdcsaba87
aktív tag
válasz
dominik009 #5899 üzenetére
Nah ismételten bejött a blue screen.
Éppen akkor amikor ment a wifis nnet és közbe egy wifis hálózathoz akartam csatlakozni.
Most lecserélem a 64bites vistát 32bitesre. azzal legalább több diver szoftver kompatibilis.Lefényképeztem és itt a kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest