Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Heatpipe / hőcső házilag
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
C14NZ
tag
Kis javítás: a pts az igazából fps (frames per second). A FEAR-nál meg szerintem édesmindegy, hogy 7 vagy 10 fps

XP-n az MSI VGA driverrel (2007.07.hó) a 3Dmark05 2680 pont (1024*768), 3Dmark06 1378 pont (1280*800) A futuremark oldalán van egy hotfix, mostmár megy
Később rakok képet.EX600 vs. EX610 (CD 1,5 GHz/8400M G vs. X2 1,8 GHz/2400M): szerintem egyforma tudású a két gép, a HDMI, a HD hardveres támogatása és az express card támogatás szól a 610 irányába, meg a kicsit jutányosabb árcédulája.
-
Koszta
tag
150ezer Ft bruttó. Tudtok jobbat ennyi pénzért? Tehát átlagos célok.
-
Koszta
tag
Főleg netezés, igazából játékra itt van az asztali, de egy CoD
o szintű játékok (2-3-4) játékok elfuthatnának rajta. De nem az a lényeg, inkább netezés és munka a fontos. Ja és pannon-os netet szeretnék hozzá, hogy ha megyünk bárhová hozzá lehessen kötni. Arról valakinek van valami véleménye? -
Koszta
tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni notebookot, de ez lesz az első, és nem tudom, hogy mi milyen jó. Asztali gépekhez nagyjából értek, és én ezt néztem ki:
[link]
Az árat és leírást láthattok a honlapon. Szerintetek ez jó minsőg/ár arányban, vagy van ahol van jobb is?
Köszi. -
PBR13
csendes tag
Naggyon köszi!
Akkor a GPU-ban jobbnak tűnik az ex610x, de mi a helyzet a processzor teljesítményét igénylő feladatokban? Az L2 cache jóval kisebb mint az T5250-nél és ez komoly korlátozó tényező lehet, az órajel viszont jóval magasabb. És mi van az AMD-k sokat emlegetett megbízhatatlanságával? Vajon fennáll ez az X2 TK55-re is?
Még egy érv, hogy azonos teljesítményű procik közül az Intelnél kisebb az eladáskori értékvesztés.
-
Legendd
senior tag
Hmmm...akkor viszont nekem a 610-es lesz a nyerő, jobb pont, hdmi, az is direckx 10-es, és még ocsóbb is 10e-rel...még ha a processzor nem si a legjobb, de 158-ért már kapható, a mostaninál még így id dupla olyan jó lesz
thx a választ, nekem eldőlt 
-
PBR13
csendes tag
Ez lemaradt:
A F.E.A.R.-ban
Radeon HD2400: 7pts
Geforce GO8400M G: 11ptsÉS! a Geforce itt megverte a 10 pontos HD2400 XT-t is!!
-
PBR13
csendes tag
válasz
Legendd
üzenetére
Igen, nekem is ez a problémám.
Meg az, hogy a boltokban általában sík hülyék a témához - nem mintha nem értenének hozzá, dehát ők ugyebár eladnak és nem felhasználnak, és különben is annyi gép van...(tisztelet a kivételeknek).
Szerintem esengjünk egy kicsit Pap-nak, hogy csináljon már egy 3DMARK6 tesztet a notiján.
Amúgy word, excel az gancegál, csak a játékoknál lehet némi különbség. (ha van).
Csak a kártyákra 3Dmark6 a notebookcheck szerint:
Geforce Go 8400M G: 1147
Radeon HD2400: 1328-1367 felbontástól függően és 128MB-alDE! a 8400-asnál nem írja, hogy mennyi memóriával, és milyen környezetben
DOOM 3 összehasonlítás:
Geforce Go 8400M G: 24pts
Radeon HD2400: 26ptsHogy ezt hogyan mérték, azt a rosseb sem tudja!
Ja, és F.E.A.R.-nál a 8400-ast hozták ki jobbnak!
-
Legendd
senior tag
Csáó. Mostmár légyszi adjon vki akkor egy felvilágosítást, h mindenre (sima word, excel, illetve játékra is) melyik lenne a jobb, az EX600X v EX610X...vagy vki nem tudna a EX600X-esről 3dMark06 teszet mondani?Mert az AMD-Ati párodítás elért 1400körüli pontot, méghozzá vista ultimate alatt...szóval jövő héten venném meg, de most akkor melyik legyen???H azért néha fusson is rajta vmi játék is...köszi előre is.
-
Noda10
tag
Üdv! már eldöntöttem, hogy ex 610et fogk venni.
ha jól olvasom a Vistával normálsian működik,ez az ajánlott. van valakinek ellenvéleménye? még soha nm használtam Vistát, szóval nem tudom mi fut rajta és mi nem... kösz -
PBR13
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Az ex600x Go8400-asában 256MB dedikált van a leírás szerint, ez jobb kéne, hogy legyen mint a ex610x HD2400 128+128MB-ja. (azért furi, mert a leirásban 256MB(1024MB) szerepel - nem lehet, hogy az újabb gépekben több RAM van?)
A notebookcheck benchmarkja szerint viszont a HD2400 egy kicsit gyorsabb még 128+128MB-al is, de máshol a 8400-ast mondják jobbnak. A HD2400-as RAM bővítése 256-ra lehetséges? Illetve van értelme? Csinált már valaki ilyet?Tud valaki T5250 és X2 TK55 benchmark tesztről? Az AMD fanok mit gondolnak róla?
Valóban nincs az ex600x-en HDMI, sőt PCMCIA van EC slot helyett.
Meg van usque 10 rugó különbség a 610 javára...
-
gr.bence
aktív tag
bocsi kicsit bénáztam..........(27órát dolgoztam)
minden ok meg van frissités kész.
köszi mindenkinek az infot
-
sphad
csendes tag
köszi a választ! ahogy nézem semmi különbség külsőleg a vr320 és a vr330 között, belül meg leginkább a processzorban tér el egymástól a két gép.
vr320: Intel Celeron-M 520 1.6 GHz, vr330: AMD Mobile Sempron 3500+még mindig bele vagyok esve a 320-ba
( de nem akarom elkapkodni a vásárlást )köszi még1X a leírást

-
gr.bence
aktív tag
köszi a hozzá szólásod megoldottam a nero-s dolgot de most meg mindent ugy csinálok ahogy leirtad és megint bibi van
mert mikor bootol a cd-ről bejön minden és már ott tartok hogy a .bat fájl irom be nekem jelen esetben flash.bat
beirom erre kiirja a gép hogy huhh elfeleddtem
..........recomening vagy ilyesmit.
milyen feledékeny vagyok

ha esetleg valaki találkozott ilyennel akkot irjon.
-
G@ß!
őstag
válasz
spyduck
üzenetére
Bocsi, mostanában nem voltam gépnél:
Idézek:
PR200-ban és EX600-nál (meg a testvértípusaiknál is) előfordult már párszor olyan (összesen 7-8 eset), hogy beküldték: „használat közben kikapcsol”Annyi, hogy a gyárban kihagyták a hűtőborda rögzítő csavarjait. LOL
Túlmelegedett, kikapcsolt.
Memóriahiba is elég gyakori az újak közt … (VR601, 610, EX6xx)Üdv. Gabi
-
házimozis
tag
válasz
gr.bence
üzenetére
gr.bence
hol találom a régi Nagyjából nem user-hozzáférhető. Az csak szerviznek van.A gyártó kiadja a gépet valamilyen BIOSal. Aztán a support lapon jó esetben ezt, de általában már csak újabb verziót ad. A szar akkor van, ha az új valamit nem kezel jól, így nincs mit visszategyél. Ezért írtam, hogy legyen 2 féle bios megírva, mert valamelyikkel csak megy a gép. Ha az új hibás, akkor felülírható a másikkal. (lehet az is új)
Tavaly a Vista megjelenése után, az MSI ontotta a biosBUGot. Az MSI fórumán[link] néha fel-feltűnik egyes típusok régebbi biosa, de nem jellemző. Szvsz ha szerencsésen frissítettél, akkor ezt tedd el. Ha van a supporton több biosverzió, mindet mentsd el, jól jöhet, bármikor megírhatók bootnak.
A hsz második részét nem értem?
Amit nero-írtál az felülíró "egyirányú" lemez. Visszafelé olvasni-menteni nem tud. A bios kiolvasáshoz fáljba tömöritéséhez spéci progi kell, ezek ritkák, és nagy szakértelmet igényelnek. Általában nincs is szükség rájuk, házilagosan csak a frissítés (felülírás) irányt támogatja a gyártó. .Ha ezt kérdezted?
Ha sima Bios update lemezt - ami bootlemez is kell legyen egyben - szeretnél írni, akkor az úgy működik, ahogy anno leírtam. Az a hibaüzenet sok mindenre jöhet válaszként pl. a particiók miatt más meghajtó betűjelet vár, vagy valami paramétert hiányol, stb.Hemp
A bios feladata a hardverkezelés, nem a teljesítménynövelés. Csak akkor az, ha pl. órajelet frekit szorzót, is átállítanak benne, HA van tartalék. A hősidőkben (P1, P2) volt még ilyen, ma már nincsenek ekkora tartalékok, mert a telj. háború nem engdi.
Órajel állításon nem tudom mit értesz, de ha az energiagazdálkodás be van állítva, akkor a powernow telepítése után állítja magát a CPU. Ehhez nem feltétlen kell a biosban külön freki-kiosztott opció, elég az enable/disable. -
gr.bence
aktív tag
következő lenne a kérédsem.
hol találom a régi bios adatokat amit kiirhatnék hogy meglegyen ha valami gebasz van?
mindent ugyan ugy csinálok mint ahogy azt az általatok megadott linken van leirva de nekem a nero 7 azt irja ki hogy "sajnálom de az elérési ut nem található" (a nero saját boot fájlját használom)köszi infot pápá
sürgős lenne asszem
-
HEMP
aktív tag
Na lefrissitettem a bios-át a gx610esemnek, de szinte semmi változást nem tapasztalok: talán mintha csendesebb lenne, de ez is csak egy érzés... Még mindig nem állithatók az órajelek, tulajdonképpen semmi. A beépitett windows benchmark is ugyanannyi pontot ad rá, amit eddig... szomorú vagyok!

-
Zsoo80
tag
A 610esben 128 mb gddr3-as ram van 500 mhzen jár. a 8400 ashoz képest azért jobb ez mert ha hd-t akarsz nézni ez hardveresen támogatja a hd-s gyorsítást. Meg ha jól tudom a 600ason nincs hdmi kimenet...
Nekem Vista van fent ezzel azonnal az adott driverekkel minden jó volt, az xphez kell még leszedegetni, ott 1 kicsit macerásabb a dolog, de müködik. Nekem mindkettő fentvan, de az xp-t nem is tudom mikor inditottam el utoljára...
remélem tudtam vmenyit segitteni!
Üdv:
Zsoo -
PBR13
csendes tag
Sziasztok,
Notebook vétel előtt állok, MSI ex600x és ex610x között válogatok, olvastam a korábbiakat, volna kedve valakinek vmi gyors összefoglalót írni róluk?
Mi újság az AMD procival, nekem eddig Intel volt, de az érzelmi kérdéseken kívül mi a tényszerű állás mondjuk a T5250-es és az X2 TK55-ös között? Mi van a megbízhatósággal? Van valami linketek, ahol erről olvasni lehet? És mi a helyzet a GPU-kkal Go8400, vagy HD2400? Az EX610-esben (a 2GB-osban) lévő HD2400-ra 256MB dedikáltat írnak, ez igaz, vagy csak 128+128MB?
Ja és mi a helyzet a Vistával? Mindenképpen kell, vagy elmennek Xp-vel is? (a gyártó a Vistát javasolja)Help mí Plíz!!

-
guti86
tag
válasz
házimozis
üzenetére
köszi h irtál. a procit ugynézki megoldottam.az energia gazdálkodásnál... most h azon van h minimális energiagazálkodás így csak akkor megy fel 1900re ha mondjuk megy a crysis

én hülye.. erre előbb is rájöhettem volna... de köszi a cleanerhez a tippet.
a hűtőpadot megnézem.
de ami gondom h néha eléggé furcsán kerreg.. most pont nem... talán megnyugszik de nem tom de ha megint elkezdi akkor szerviz lesz belőle... és hetekig nem látom...
-
gr.bence
aktív tag
akkor csatlakozva rhonin -hoz meg dark-hoz frissitem én is a bios-t de hol találom meg a réginek az adatait?hogy letudjam menteni?
vagy esetleg nem jó ha teljes rendszer lementést csinálok?norton ghostal és ha gebasz van akkor vissza tudom tölteni (vagy az nem menti a biost?)köszi előre is az infot.
pápá
-
házimozis
tag
Ahoy!
Fagypad: olyat vettem. Olvass utána itt, és a hűtőpad topikban.

proci-állandó:
Gyanítom valamilyen beállitás (benchmarkhoz
) rögzítette a CPUt a névleges jelein. (Azért, mert írod, hogy akkuval le tud kapcsolni, tehát a hálozatos teljesítmény setup van lockolva.) Catalyst, BIOS, teljesítmény és energiagazdálkodás ellenőrizendő.
Külső CPU kezelő progit, prog. eltávolítással törölni. (Gamer, Multimedia, gépen ezen progik finomságainak nincs használati jelentősége, mivel mindenki 110%-ot akar abból ami éppen van.
Ehhez az opr.+ bios CPU kezelése elegendő.)
Format C:\ rémképe előtt, tegyél fel egy Ccleanert. [link] Takarító. Az összes csonka bejegyzést filet söpri, tud néha okosságokat művelni. Volt már, hogy 170 MB szoftverszemetet szedtem le vele gépről - amit a programok írói nem tartottak fontosnak belevenni az uninstallokba.
-
Balaggio
csendes tag
Hi!
Kéne egy kis segítség.
Msi Ex600-076HU-n szeretnék biost frissíteni.
Vki meg tudja mondani , h a honlapról melyiket kell leszedni?
Ezt: SystemBios A1636IMS.1xx for 103 press keys(keyboard) vagy
SystemBios A1636IMS.5xx for 103 press keys(keyboard) with Dolby function ???
Előre is köszi!Jó hétvégét!
-
guti86
tag
köszi de ezzel nem segitettél

-
Scoobyka
addikt
van olyan vki aki az m677x-en vistát használ?
-
guti86
tag
és lenne egy teljesen más dolog is a notebookomhoz (gx610) akarok venni hűtőt és arra lennék kiváncsi h milyet érdemes.
ezt találtam:
http://www.ipon.hu/?product_id=18454 -
guti86
tag
sziasztok.az egy hónapja vásárolt gx610-es notim éjszaka nagyon hangos volt.vagyis a ventije kerregett nagyon aztán gyors le is kapcsoltam. ma reggel megpróbáltam aztán szintén ugyanaz a hang.persze előtte meg utáni is megpróbáltam kifujni hátha vmi....
de mondom esetleg mielőtt még szerviz lesz belole mindenképp ki kell menteni pár dolgot.ezért nem foglalkoztma a hanggal aztán hagytam.mire végzett a msáolással a hang ujra a régi lett ( 5 perc) ... nem értem mi lehet.. gondolom a ventivel van a baj..ami sztem összefügg azzal h a proci állandóan 1900en megy amit egyszer már beirtam ide de sajnos nem tudtam mit tenni vele.de arra emléxem h az elején még az első pár napba rendesen váltakozott a sebessége 800-1900ig. lehet h feltettem vmit proci drivert amit nem kellett volna szóval valószinuleg urjatelepitem.
vmi ötlet?
köszi (bocs h hosszú voltam) -
L4mie
veterán
Köszi a tesztet
1400+x egész jó kis pontszám, és ráadásul Vista alatt, ahol köztudottan lasabbak a dolgok...C14NZ: Neked sajna csak drukkolni tudok
(picit önös érdekből is, mert már nézném azt az eredményt XP alatt) nemlehet, hogy 3Dmark hoz valami patch kell?? mintha abban a fórumban mondták volna sokszor, hogy patchaljék fel a Mark ot. -
C14NZ
tag
válasz
Baggio666
üzenetére
Akinek EX610-e van és XP-vel használja kérem segítsen, melyik drivert tegyem fel a VGA-hoz, mert:
- az MSI-től letölthető kékhalállal (BSOD) hivatkozik az ati2dvag-ra
- a legfrissebb omegán befagynak a 3Dmarkok
- az ati letöltőoldaláról származó nem megy fel
Segítség! Nem szeretnék Vistát.
-
rhonin
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szintem van jelentősége mert alapból is több memet megeszik a vista mint az xp.
Én a 4.20.1170essel csináltam a tesztet...
-
-
rhonin
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
csáó. alapon azaz turbo nélkül
mem. olvasás: 5168mb/sec
írás: 3642mb/sec
turboval:
memolvasás: 6103mb/sec
írás: 4301mb/secHát ha alapon nyom neked ennyit akkor holnap fel is rakom az uj biost.
Elolvastam hogy hogy kell azon kivül valamire kell figyelni? Kiirjam a régi biost is? de mondjuk azt még nem tom hol találom meg...
-
Szia!
Talán minimálisan tényleg halkabb lett
Sajnos nem mértem korábban a régi BIOS-al XP alatt Everestben a memória írást/olvasást,de Vista alatt az új BIOS-al így néz ki:
Olvasás: 5854MB/s
Írás: 4245MB/sTe is mérhetnél 1et XP alatt régi BIOS-al

ENE CIR-re nem tudom a választ, mert mint ahogy korábban említettem, már Vista van a gépemen, csak az újításokat tartalmazó txt-ben láttam,hogy említik.
A gyártó álltal kiadott BIOS frissítés feltelepítése garanciavesztéssel járna? Nem hinném, mivel technikailag van olyan újítás benne ami nélkül nem is tudna jól működni a gép. (Pl javították a bugot, hogy 64 bites Vista 4GB RAM-ból csak 3GB-ot látott esetenként)
-
rhonin
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
csáó. és amit leirtál dolgokat hogy halkabb lett a gép abból a gyakorlatban észreveszel valamit?? a mem olvasás/irás sebesség gyorsult a valóságban? pl everestes mérésnél.
Még az érdekelne hogy az ene cir driver tényleg eltünt-e?
Ha ezek teljesülnek és nem vesztem el a garit a bios updatel akkor nekilátok én is.

-
Peat;)
veterán
a vr330-as társában az energiagazdálkodással ellátott amd sempron processzor van, én azzal szemezgetnék ha már vr3-as széria
egyébként olyan mint minden olcsó noti, konkrétabban:
Vr330-assal még nem volt szoftveres bajom, a hozzá adott cd-ről felpakoltam mindent és megy azóta is. Ramot raktam bele pluszba, elég egyszerű belerakni. Játékra nem valóak az integrált gpu miatt, enyémben nvidia 6100 van, pár éves játékoknak elegendő.
Melegedés: egy ventillátor található benne, az fújja ki balra a levegőt (tehát nem jobb oldalra a kezedre, márha jobbkezes vagy)
A ház langyossá melegszik fel, forróra sosem, nyáron szerintem már más lehet a helyzet. Alsó fokozatban halk a gép, játszás közben már hangosabb. Vr330-ban csak cdíró+dvd olvasó combó van, ami elég lassú is, nemtom vr320-ban mivan.Összeszerelés, kijelző: a kijelző ok, 1280*800-ra nagyon jó a 13.3-as kijelzőméret. A kijelző alja minimálisan melegszik, nyáron sem okoz gondot szerintem.
A ház fröccsentett műanyag szerűség, tehát alsó kategória. Annyi előnye van hogy nem festett, illetve nem az a merev fényes műanyag, hanem mattfelületű, mint egy régi nokia pl 3310-es burkolata. Tehát nem valószínű hogy törik, viszont idővel tuti recsegni fog szerintem.Akksi: nálam energiagazdálkodós procival ha fényerőt is leveszem wordbe minimum 3 óra, max 3:40-et írt ki eddig kb. Szóval ez elég jó.
Súlya valamivel több mint 2 kiló, méreténél fogva nem nehéz darab. Szállításnál javasolt a fedőlap és bill. közé a hozzáadott szivacslapot berakni, gondolom erős ráhatásokat nem viselné jól. Nálam könyv meg ilyesmit pakoltam már rá, semmi nyoma nem lett, és elég nagy erő kell ahhoz hogy bármi ilyesmi gond legyen szerintem, de nem véletlenül adják a szivacsot gondolom, szállítás közben én belerakom.
videjo:
http://www.youtube.com/watch?v=jEJmIeS8_1c -
sphad
csendes tag
sziasztok
laptop vásárláson gondolkozom és nagyon szemezek egy vr320-al:
esetleg ha valaki próbálta már közületek, kérem írjon pár sort róla
köszi
p.s.:
ezt láttátok már?
(msi noti stessz teszt
) -
-
gr.bence
aktív tag
köszi
és ez vajon münködik msi gx600px -en is???,
-
gr.bence
aktív tag
nem segitett a maszirozás sajna. de ugy is megy majd szervizbe szegénykém.(nem hibás csak esztétikai)
hogyan kell BIOS-t frissíteni???rajta MSI GX600PX please help my.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
L4mie
veterán
C14NZ:
mikorra várhatom a Mark06 tesztet?? 
Vagy valaki tud írni EX610X es pontszámot?
-
L4mie
veterán
milyen az a beragadt pixel? (alpixelhiba?? )
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
kéne egy kis segitség msi gx600 notim van de van egy beragadt pixelem most vettem észre valakinek valami ötlete mit lehetne csinálni?lehetőleg első válasz ne a szervíz legyen.
pápá
-
Rellind
senior tag
válasz
dominik009
üzenetére
Nem akarom szétkapni...A billentyűzet nem olyan mint az asztalin?Hogy enyhe erőhatással F egyenlő ég felé
lejön? -
Alg
veterán
válasz
dominik009
üzenetére
de ha észreveszik h. befolyt valami akkor is...
-
Rellind
senior tag
Hali. Kis baleset révén minimális Redbull adag került az Altgr ésa mellette lévő "jobb egér" billentyű alá... Fel lehet szedni a billentyűket? Mert kicsit "ragadnak"...Ha valaki tudja a titok nyitját kérem ne tartsa magába,mert kicsit idegesítő...persze magamat is okoltam,hogy mekkora barom vagyok....
Előre is köszi
-
pap
senior tag
Nekem sem megy a biosz update.Még sosem csináltam notin.
Visszaolvastam de nem találtam sehol,erről utalót.
MSI EX600X-076HU notim van.
Köszi
-
L4mie
veterán
állat lenne, ha ilyen 1500-1700 körül teljesítene 2006 ban, akkor nem lenne többé kétséges, mit vegyek ^^
kis mellékes...próbáltam belőni azt az 1200 valamennyi pontot amit a teszter oldal ír. a gépem (infóba látható) 1800 at ért el, nővéremé 9600XT vel 2000+ os XP vel 700 valamennyit... szval valahol a 2 között van. Szerintem. -
C14NZ
tag
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Ahaaa
Mint "régen" az AGP-nél. -
L4mie
veterán
Köszi a leírást
vároma tesztet.
Hmm a német teszter oldal szerint DDR2 esek vannak a 2400 on,
de remélem mégsem, mert akkor a DMark tesztek sem teljesen valósak.... azért szeretnék egy tulajtól tesztet látni, mert nemtudom azon az oldalon milyen hardware volt a kártya mögött. -
C14NZ
tag
De, vettünk egy EX610X-et a feleségemnek, viszont a "markolásra" várnod kell még...
XP SP2 került a gépre (nem kellett nLite-ozni), minden működik, viszont van egy ismeretlen hardverelem
Az MSI honlapjáról töltöttem a drivereket, ill. a hang driverét a gyártóéról, mert a "hivatalossal" nem ment. Nekünk is van rajta jobboldalt egy aranyszínű antennacsatlakozó-szerűség, lehet, hogy az (opcionálisnak írt) tv-tunert nem látja az XP? Magyar nyelvű persze nuku, az MSI honlapján sincs semmi infó erről, "egyikben ilyen, másikban olyan van" szöveg van csak...
Nagyon esztétikus darab, nagyon csendes és rettentően jól néz ki, hogy az LCD hátulján világít az MSI logo
Amúgy CPU-Z szerint Turion64 a proci, 65nm-es fajta. A GPU-Z szerint 128MB GDDR3 van a HD2400 mellett, az XP szerint 256MB
Először mi is az EX600X-et néztük, de kb. egyforma a két gép, viszont ez TK-55/2GB RAM/160GB HDD/WLAN/BlueTooth/kártyaolvasó felállásban 2 év szervizgarival "csak" 155.800 volt. Mark06 után többet tudok majd, de még pár nap türelem...
Ja, azért lett amd/ati, mert az asztali gépem intel/nvidia. Nehogy már ne legyen konkurencia
OK, nem rajtam fog múlni, de azért tettem valamit az ügy érdekében 
-
[KGR]
tag
m673x-en frissitett már valaki Biost? ha igen változott valami?
-
HEMP
aktív tag
Nekiálltam én is lefrissiteni a biost, hátha...
Két dolgot is találtam: az első az ún. liveupdate 3 nevű progi, a másik MSIWDev nevű alkalmazás? Valaki ezekről bővebben?
A liveupdate könyvtárában csak egy flashelőt, egy teljes freedost és bootfájlokat találtam, az msiwdev pedig felcsatlakozik vmilyen szerverre és megkeresi a legújabb verziójú drivereket ill. biost és vgabiost. Újakat nem talált -pedig tudom, látok újabb biost,ez vicc- de talált mindenféle egyéb uty-ot, sebességmérőt, bugfixet és egyéb dolgokat. Nézzétek meg, beszéljük ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

o szintű játékok (2-3-4) játékok elfuthatnának rajta. De nem az a lényeg, inkább netezés és munka a fontos. Ja és pannon-os netet szeretnék hozzá, hogy ha megyünk bárhová hozzá lehessen kötni. Arról valakinek van valami véleménye?

( de nem akarom elkapkodni a vásárlást )

) rögzítette a CPUt a névleges jelein. (Azért, mert írod, hogy akkuval le tud kapcsolni, tehát a hálozatos teljesítmény setup van lockolva.) Catalyst, BIOS, teljesítmény és energiagazdálkodás ellenőrizendő.
)
1400+x egész jó kis pontszám, és ráadásul Vista alatt, ahol köztudottan lasabbak a dolgok...
)