Új hozzászólás Aktív témák
-
Nickhole
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 3 éves MSI EX600 069 HU gépem. Kérdésem lenne, hogy mennyiért lehetne bele új alaplapot vennem?
Köszi
-
Nickhole
csendes tag
Sziasztok!
szerintetek az normális hogy egy 5 hónapos laptop ventillátora úgy zörög hogy megőrülök??? Mi lehet a baj? Még garanciás. Ezt ki lehet benne cseréltetni?
Köszi a segítségeteket.
-
Nickhole
csendes tag
program files/aveo/aveocap/aveoSTI.exe
ebben a könyvtárban az aveoSTI melletti ikon egy webkamerát ábrázol. de hiába kattintok rá kétszer nem indul el. Még most sem hogy a P1-et bekapcsoltam se. -
Nickhole
csendes tag
szerintetek miért nem működik a webkamerám? pedig felinstalláltam a telepítő cdről
vezérlőpulton elvileg kéne megjelennie egy külön webkamera ikonnak nem??? -
Nickhole
csendes tag
Szia üdv a csapatban.
Bár én ma meguntam és inkább a szervizre bíztam szegénykémet.
És azóta van hangja.
De neked megsúgom hogy mit mondtak. Bizony a sorrend
nem mindegy. úgy kell feltenni az audio drivert hogy letiltod az modemet és a bluetooth-t felstalálod az audio drivert . Ennyi.
Ugye milllljen egyszerű és logikus hisz ezt mindenki tudhassa aki nem az meg így járt
-
Nickhole
csendes tag
válasz
chriskross #5986 üzenetére
igen ezt töltöttem le az előbb is de ez a vistás és nem fogadja el.
-
Nickhole
csendes tag
válasz
chriskross #5981 üzenetére
kiválasztom hogy windows xp-t töltsön le, de mikor lejön vistá-t ír ki
Most én tényleg ekkora gyökér vagyok hozzá, de nem értem.
-
Nickhole
csendes tag
sziasztok!
tegnapelőtt vettem én is egy ex600-076hu-t. meg is ejtettük az xp telepítést, de hangot nem sikerült belőni neki. kaptam egy installáló cd-t amin rajta van az audio driver. próbáltuk elindítani az installálást de mindig hibát ír ki. és a vezérlőpult-audioeszközök-hardvernél a Realtek high definition audio-ra azt írja hogy az illesztőprogram nincs telepítve. próbáltuk letölteni a netről de installálásnál mindig hibára fut. annyira nem értek hozzá, csak fentebb mintha azt írtátok volna ilyen audió hibára hogy a Bios frissítés megoldaná. jó lenne ha tudnátok segíteni
elrőre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest