- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ludsimon #10094 üzenetére
a leírt tevékenységekhez elég például egy EX720-017HU (például; link)
a t5800 core 2 duo proci, a 4 gb memória, és a 320 gb méretű sata csatolású merevlemez megbirkózik a feladattal, a megjelenítésre pedig megfelelő a 9300m videókari és az 1440 * 900 kijelző felbontása.
szerintem felesleges egy jóval erősebb vga - amit nem használnál ki az említett munkák során -, és egy valamivel erősebb proci miatt ~ 186 e ft helyett ~ 300 ft-ot kiadni egy gx720 szériás notiért! (persze más dolgokban is jobb a gx széria, mint az ex - de ha nem főként játékra - vagy más vga igényes alkalmazások futtatására - kell, akkor miért adnál ki 300 e ft-ot?) -
ludsimon
veterán
4 magos procis laptop létezik MSI-be vagy más gyártótól Magyarországon vásárolható, jó árban amire érdemes kiadni?
Mert ha létezik akkor gyűjtök tovább aztán inkább olyat.
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
MSI laptopot szeretnék vásárolni, ebben szeretném segítségeteket kérni.
Én videóvágásra, konvertálásra, stream-elésre, esetleg HD minőségben néznék rajta PCMCIA-os TV tunnerrel TV-t, az utóbbi nem olyan fontos.
Melyik laptop a gyorsabb ebből a szempontból? Szeretném ha minnél gyorsabb lenne, ne kelljen rá sokat várni.
A következő típusokat néztem ki, de bármi más is érdekel max 300eFt-ig:
GX720 vagy EX720
Inkább gyorsabb proci több mag, vagy több ram legyen a laptopban a fenti felhasználásra?
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv
-
jodován
tag
válasz
bandika1992 #10091 üzenetére
nem lehet, hogy azért, mert nincs a gépben fényerőérzékelő?
-
hdcsaba87
aktív tag
Hello, nekem egy msi ex600-076 os laptopom van. (2*1,5GHZ C2D, 2GB ram, 8400M G)
Az lenne a probélmám, hogy szaggatnak az 1080p felbontású filmek.
A CPU 60% os ilyenkor. :S Valaki segítsen már. -
bandika1992
csendes tag
Sziasztok
Most vettem egy msi u100-as notebookot, és van egy olyan problémám, hogy a vezérlőpultba-intelgmadriver for mobile-a megjelenítő beállításai-energiaellátási beállításoknál van egy olyan, hogy a környezethez alkalmaszkodva automatikusan állítja a kijelző fényerősségét és ezt nem tudom kipipálni. nem tudjátok hogy miért? nagyon köszönöm előre is a segítséget
-
Pixel12w
csendes tag
Üdv!!
A napokban készülök venni egy MSI GX720X-028HU masinát.
Arra lennék kíváncsi h közületek rendelkezik e valaki e remek kis masinával....és arra lenneék kíváncsi h vannak e valamilyen bajok, van e valamilyen tipushibája, stb.
THX -
mynames
senior tag
Ex610-em a venti próbléma után, DVD iró problémával is bejelentkezett!
Kerreg mint állat és alig olvas, érdekes módon viszont simán ír...
-
Stoto
tag
Sziasztok!
Az EX300 -as msi notihoz volt valakinek már szerencséje? Mit lehet róla tudni?
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
MSI notebookon használ valaki Battery Doubler vagy hasonló akkuüzemidő növelő progit? Mivel lehet kikapcsolni a felesleges belső perifériákat, hogy addig se fogyasszonak áramot?
-
Mozilla
csendes tag
Sziasztok!
Valaki legyen oly kedves és írja már le nekem, hogy miként lehet frissíteni a VGA drivert egy GX600px-214hu -ban.
Köszönöm szépen.
-
loki22
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről??
Amit nem találtam neten a róla az az ,hogy meddig bírja az akksija,tudnátok ebben segíteni?
Illetve ha tudtok valami gépet 12-14col között amibe max annyi nafta van hogy a sourcot elvigye 40fpssel kb írjátok ,vagy linkeljétek be légyszi. -
Rigiboy
tag
Hello!
Szerintetek melyik alkalmasabb a játékra az MSI gx630 vagy a Hp dv1180eh??
És végső soron ti melyiket ajánljátok? -
EQ
tag
B.U.É.K. mindenkinek!
Szia!
Nekem GX701X-095HU notim van. Sajnos nekem is 2 hét után szervizbe ment a gép, olvass vissza ha érdekel a dolog. Azután ahogy visszakaptam még mindig jelen volt a javítás előtti problémája, hogy nagyon meleg. Ez böngészés közbe annyira nem zavaró, de mikor mondjuk cod5-el játszol és leugrik az FPS-ed mert a GPU elérte a lassulási küszöböt akkor annyira nem mókás. Miután neten utánanéztem tippeknek, hogyan lehet csökkenteni a gép hőmérsékletét akkor eleinte a hátulját egy könyvel kitámasztom módszert használtam ami már pont annyira elég volt, hogy a lassulási küszöböt ne érje el. Karácsonyra megleptem magam egy pár ezres noname notebook coolerrel, ami meg is emeli és fújja a levegőt az aljára ez konkrétan 10 fokot jelent a gép hőmérsékletének. Így végre kijelenthetem, hogy meg vagyok elégedve a notival. Úgy látszik, hogy érdemes számolni egy ilyen notebook hűtővel, mert sajnos ennek a gépnek kell a szar kialakítás és silány anyagok miatt.
Arra készülj fel, hogy a venti nagyon zajos lesz, különösen ha játszol valamit.
Egyébként az én gépembe Toshiba vinyó van.
A gép az utóbbi 1 hónapja napi 10-12 órát megy és még semmi rendelleneset nem tapasztalok rajta, csinálja amit kell.
GX701 tulajok, végre több ember is van jelen akinek ilyen masina dolgozik a keze alatt. Mondjátok meg létszíves nekem, hogy a gépetek alján a VGA felett van vastag, kemény matrica? Esetleg van olyan akinek volt és már eltávolította? Javult a GPU hőmérséklete, mert szerintem ez egy bizonyos passzív rásegítés lehet a GPU hűtésére, de lehet csak nagyon merész a fantáziám.
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv.: EQ
-
syl5
őstag
Sziasztok!
MSI L735X-083HU gépem van!
Nos az a gondom, hogy van egy Kingston Datatraveler 100 8 GB-os pendrive-om, és elég lassan tudok rá másolni, konkrétan 5 MB/sec. Ez nagyon kevés nekem, pláne úgy, hogy az asztali szaros egymagos prescott P4 20 MB/sec sebességgel másol rá simán!
Konkrétan úgy megy a dolog, hogy mondjuk elkezdek a notival a pendrive-ra 5 gb-ot másolni...olyan 800 mb-ig jó sebességgel, 15 - 20 MB/sec -el másol; de utána mint ha meghalna vmi...lecsökken egészen 800-900 KB/sec-ig, majd nagy negezen felmegy 5 MB/sec -ig, és úgy marad!
Ez nagyon idegesítő! Azért vettem pendrive-ot, ráadásul nagy méretűt, hogy nagy file-okat gyorsan tudjak mozgatni könnyen.
Szerintetek mi lehet a gond? Ennyire szarabb a WD 5400 rpm 160as vinyó, mint a Seagate 7200 rpm 160as vinyó? Ugyanis ugyanez van akkor is ha a notin vinyóról vinyóra másolok, de mondjuk erre lehet észszerű magyarázot, hogy ide oda kell pozicionálnia a fejnek! -
Nagya21
addikt
Boldog új évet minden MSI tulajnak
Üdv Nagya -
fisi
senior tag
Na utánanéztem- alapvetően ugyanaz a két procc- csak az egyik micro- FCPGA (t5800)
a másik micro- FCBGA (t7250) ez a foglalat. Am más az a t5800 supported features- ben az Execute Disable Bit (mi lehet ez??)
míg a t7250 meg Intel® Virtualization Technology - t tud. Ez meg mi??No akkor megnyugodtam, de persze majd ha kipróbálom a gépen akkor fogok teljesen.
Rüszü WD- grr..
-
sNORh
addikt
Hali
MSI GX701X (Core2Duo T7250/4GBDDR2/M9600GT) jah..
De ez relatív, ez nem MSI széria hiba, mivel Westerndigital vinyó van benne, ezért ez WD hiba ami ritka, mivel elég jó minőségű. ezt csak WD számlájára írhatod.
Nekem semmi problémám nincs eddig vele, nagyonpöpec.
Tuti, fullon elmegy szaggatás nélkül, de 1440-be miden gyönyörüen
nemvagyok nagy gamer, csak kipróbáltam a játékokat hogymennek rajta.
A venti egy ekkora gépnél egyértelmű hogy nagy grafikai terhelés alatt igénybeveszi a ventit, de nemvészes, és sima használatkor, böngészés stb, hangtalan, nagyon ellett találva a ventiszabályzása.. -
fisi
senior tag
Hali sNORh!
Akkor ezek szerint neked is GX701x- 289hu- d van??
Nekem is az lenne ha nem halt volna be bad sectorral a vinyója 5 nap után...
Kérdés- ha már látom ekkora gamer vagy. Direkt megszereztem a Tomb Raider Underworld- ot majdani tesztelésre.
Szerinted ez a játék menne fullon a lapin?
Mert leírás szerint igen szépek az igényei nem is grafkártya, hanem inkább proci terén. Ha jól emlékszem,az ajánlottra vagy 3 gigahertzes, vagy nagyobb prockót ír a leírása...Vélemény?
Amúgy mennyit megy nálad naponta? (kali belém tette az ördögöt, illetve a ventillátora remélem ennek is halk marad nem úgy mint a GX600 (?????)- nak??
fisi
-
Spett
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég tettem fel a Vista-t egy pr200-ra. Minden szép és jó, de a hibernálással és az alvó állapottal problémáim vannak.
Ha alvó állapotba küldöm, akkor a tápegység a notebook-on található ledek villogásával együtt sípol.
A hibernálás tovább tart, mintha lekapcsolnám a gépet, és 10ből 7szer nem is sikerül, csak kikapcsolja a monitort és full lefagy.XP alatt a hibernálás tökéletesen és nagyon gyorsan működik.
Segítséget előre is kösz!
-
ez a megoldás alapesetben tökéletes lenne/lehetne, de a te notid esetében a bios frissítése sajnos elkerülhetetlen lesz majd a későbiekben így is, mivel az a régebbi bios, amiben még nincs kikapcsolható ahci, kimondottam vista alá készült! akkoriban még illesztők sem voltak hivatalosan elérhetőek xp alá az adott notihoz, és amikor az illesztőket elérhetővé tették xp alá, akkor nem véletlenül adtak ki újabbnál újabb bios frissítést (rövid időn belül többet is!) a régi bios mellett problémák voltak az xp használatával, rosszul adta át a vezérlést a vista alá készült bios az xp oprendszernek, ezért jöttek a frissített bios verziók! nem véletlenül van még most is sok msi noti esetében külön bios vista, és külön bios xp alá! szóval lesznek/lehetnek még problémáid xp alatt a régi bios verzióval! az némi előny, ha bekapcsolt ahci mellett telepíted az xp oprendszert (is), de az új bios attól még kellene a notidra!
-
sNORh
addikt
válasz
Marwell #10055 üzenetére
Hali
nekem egy GX701X van, és COD5 1440-be fullgrafon, Brothers in Arms szintúgy, és CS:Sourceozok napmintnap rajta, 150-200fps
nagyon megvagyok vele elégedve, x64-es Vistával használom, ha veszel teis ezzel használd, ez kihajtja a 4GB ramot és a DX10-et tudod használni vele.. -
catie
csendes tag
P.S: Az előző hozzászólás nem csak a vr630x-re csinálható meg, hanem a többi satásra is
-
catie
csendes tag
Megvan a megoldás!! (vr630x-042hu-ra)
Kicsit fáztam a bios update miatt,ezért adtam még egy esélyt az nlite-nak és bejött!!!
Szóval mindenkinek aki xp-t akar íme a tuti megoldás biosfrissítés nélkül:
1-Le kell tölteni egy nlite nevű progit[link]
2-le kell szedni SATA drivert[link]
3-a gyártó oldaláról le kell szedni a chipset drivert xp-reEzután a cél egy új telepítő cd létrehozása az nlite-al. Fontos, hogy a saját chipsetedet le kell szedni hozzá,mert nekem enélkül nem ment.
Itt egy fényképes útmutató, hogy hogyan csináld(én később találtam meg,de jól jött volna hamarabb)[link]
A driverek integrálásánál pedig a SATA cuccokkal együtt be kell integrálni a saját chipset driveredet mappaként ugyanúgy mint a satásokat.
Ha nem megy jöhet email is, segítek szívesen és én is köszönöm a segítséget. -
Marwell
csendes tag
Üdv! kedves MSI tulajok egy olyan kérdésem lenne ,hogy gamre milyen lapit érdemes venni? Amit néztem az a MSI GX630X-007HU lenne tapasztalatok érdekelnének- Most amim van az egy asus f5r es lapi de gémre használhatatlan vagyis nem teljesen ,de játékok akadnak rajta nagyon, és így nem lehet játszani vele ezért érdekelne valami nice gép.... pl heroes of might and magic 5 akad f5r-en de valami bikább gémmel is szeretnék rajta játszani .
mindenféle tapasztalat érdekel írjatok thx.... -
buherton
őstag
Am köszi a gyors választ.
9500-as hsz-től
kezdtem. Mert rossz gépet nem akarok venni. Akk teszem azt 4-5 évet le fog tudni húzni? Vhol olvastam, h huzamosabb ideig nem érdemes. Mostani pc 7-8 napokat megy egyhuzamban. Akk ehhez hasonlókat el lehet felejteni? Szervíznél ki lehet azt vhogy küszöbölni h ne karcolják össze?
-
buherton
őstag
Sziasztok.
Mi a véleményetek az MSI GX ill GT sorozatáról? És összeségében az MSI-ről. Ha veszek egyet időtállóságban, megbízhatóságban mire számíthatok? Ha veszek jó pár évig, nem cserélnék laptopot.
-
ja, hogy neked vr630 notid van... hogy jött nekem a pr200
dos alól lett volna egyszerű a bios frissítése; a pendrive gyökérkönyvtárába kellett volna másolni a bios frissítéshez letöltött és kicsomagolt állományokat, noti elindít dos felülettel, pendrive parancsból betallóz, frissítés indít és kész!
mivel a vista már telepítve van - gondolom dos már nincs -, így marad az alábbi két lehetőség; boot képes pendrive készítése a frissítéshez, vagy dos képes cd/dvd lemezről boot, és pendrive segítségével frissítés. leírás; #9975 -
catie
csendes tag
Hali!!
A dosban ami a gépen volt, nem ment a frissítés és most a vistán sem indul.
Flopyval csináljam?? Azt hogyan??
Egyébként ez az egyetlen bios update ami van ehez a géphez.[link]
Már megpróbáltam nlite-al, a dosban a flash.bat indításával, és flopyra másolt chipsettel is, de sehogyse megy! El vagyok keseredve, bocsi és nagyon köszönöm, hogy segítetek. Tényleg! -
molafej
csendes tag
Sziasztok.
Köszi a segitséget. Úgy tűnik az antivírus probléma megoldódott semmi jele neki eddig. Köszi mégegyszer.
-
először is ellenőrzöd, hogy milyen bios verzió van a notin! azért fontos ez, mert eltérő bios verzió van/kell vista és xp alá! lásd itt; link
ha xp oprendszert szeretnél a notira, akkor felteszed az annak megfelelő bios verziót (3.46) - amennyiben nem az van fent - majd ha pepecselés nélkül akarod felhúzni az xp-t, akkor egyszerűen kikapcsolod a bios - advanced részében az ahci módot. -
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Ismét egy kérdésem lenne! Miért írja ki a noti(VR-630), hogy a virtuális memória minimuma túl kicsi??? Beállításokban az van, hogy a windows állítsa be! 1GB van benne. -
TomDog
tag
Sziasztok
Vr266-os notim van mitjelent DVDRW SuperMulti ez Dl lemezeket is irja?
Mitől SuperMulti? -
normál használat során alig vehető észre a különbség, hibernáláskor - illetve az abból történő visszatéréskor - látványosabb az eltérés (az ahci mód javára), és a te notid esetében más sem indkolja feltétlenül az ahci mód használatát (gondolok itt olyan funkciókra, amik az ahci mód kikapcsolásával nem működnek; ncq, hotswap)
-
shagy
tag
na lehet h nálam is beütött a krach...
nem kapcsol be a ventillátoroom... ha 600Mhzen használom, akkor 80°C körül van a hőmérséklet és nem csinálok semmit... mert 90°C ot értem el mikor lekapcsoltam és estem kétségbe...
Fel lehet nyitni nekem halandónak garanciavesztés nélkül?
Senkinek sincs normális tapasztalata a szervízzel, h csak 1000év a javítás? -
atis7908
csendes tag
Sziasztok! Gondolkodok hogy vegyek-e egy Msi vr601x-462hu gépet,szerintem elég jó árban van.ha valakinek van esetleg írhatna róla,hogy hogy vállt be.Valakinek valami sejtése a notik árának változásáról január-februárra? Vegyem most,vagy várjak még egy kicsit? előre is köszi.
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Boldog PR200-081 tulajdonos lennék, ha...
Gondolom másnak is problémát okozott a WD 160 GB merevlemez felismertetése az XP telepítésekor.
Mit szükséges az XP-be integrálni, hogy felismerje a az SATA-s merevlemezt? -
kola1234
tag
Aki esetleg gondolkodik otthoni Wifi Router beüzemelésen:
Vettem 2 db Belkin Routert.
1wan/4lan/1antenna.
jól konfigolhaó, hamar telepíthető router.Magyarul nem ért.
MSI M670 es gépemmel 3falon keresztül is jó a vétel, jól működik vele.
A másikat egy többszintes házba raktam , egy asus asztali gép kábeles csatival,és egy Albacomp noti wifivel kapcsolódva.
Ott a harmadikon volt a router, MSI notim a földszinten is tökéletesen működött vele.
Eddig meg vagyok elégedve a routerrel.Mindkét esetben kábelmodemes netet osztottam , az egyik UPC.
Mellesleg UPC Netgear wifi routereket ad bérbe.
-
Spett
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja boldog tulaja vagyok egy PR200-asnak.
Lenne pár, talán hülye kérdésem vele kapcsolatban.- a P1 kapcsoló mire használható?
- van rajta más notebookon is látható mini TV antenna csatlakozó. Elvileg opcionális, de amikor vettem, azt az infót kaptam, hogy nincs benne. Akkor most van vagy nincs?Amúgy minden tökéletesen működik rajta Xp-n, Vista-n, és (X)Ubuntu-n is. Az akksija tényleg brutális, a 4 órát simán viszi.
Segítségeteket előre is köszi!
-
Rigiboy
tag
Hali!
Mi a véleményetek a MSI gx630-ról?
Nincs valakinek ilyen? Érdeklődnék hogy jól futtatja a játékokat?
Jah írjátok meg véleményteket szerintetek ezt vegyem vagy a HP Dv5 1180Eh-t -
btomi86
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy L735-ös laptopom van immár 1,5 éve, és memória bővítésre szántam a fejem. Még mielőtt belevágnék, lenne 1-2 kérdésem.
1. Ennek a típusnak mennyi memóriát bír el az alaplapja?
2. Ha felnyitom a házat, akkor könnyen meg fogom találni a memóriákat és egyszerű lesz kicserélni?Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,gondba ütköztem: eddig a notimon xp volt,42lg5500 tv-vel hdmi-hdmi-vel összekötve. 1920*1080as felbontásban nagyobb volt az asztal képe,mint a tv képernyőjéé,amit nem tudtam átállítani nvidia settingsben se(mindig visszaugrott az eredeti méretre,vagyis nem is változott semmit az asztal átméretezésénél),de a gond megoldódott magától,amikor a tv-ben az arányt 16:9-ről áttettem just scan-be.
De,most váltottam vistára,és a probléma megint előjött,de most az asztal képe kisebb,mint a tv képernyője(alul,felül,oldalt fekete csík),a felbontás 1920*1080.Ha megint játszom az kép aránnyal,akkor most a just scan-nél még kisebb lesz az asztal képe,míg 16:9-nél kb csak 4centis a fekete keret.
Az nvidia progi egyszerüen nem engedi az átméretezést!Beállítom,de mindig visszaugrik.
A driver,amit használok,laptopvideo2go-ról van,és a száma forceware v181.00 vista 32bit(én vista ultimate 32bit-et használok).Megoldásokat előre is köszi!
(ha meg nincs,akkor megyek vissza xp-re!:S ) -
mixery01
csendes tag
Sziasztok
Összességében mi a vélemény az MSI GX620-ról, illetve az MSI új, G-szériás laptopokról??
jól vannak összerakva, jó tervezés, hatékony, használható... ?
Minőség, megbízhatóság (nekem min 2-3-4-5 évre kéne)
Néztem Global site-onhogy létezik GX623, ami ATI-s vga-val van szerelve...
Az a baj, hogy többen beszélnek le az msi laptopokról
-
molafej
csendes tag
Sziasztok.
Segitsetek nekem. Van egy MSI GX600 PX-214HU laptopom. A napokban állandóan megjelenik a képernyőn egy PC antivírus 2009 nevezetű valami és fel akarja telepíteni magát. Sehol nem találom a gépen, hogy ki írtsam onnan. Valakinek valami javaslat, hogy mi lehet ez?? Vagy valaki már találkozott ezzel a problémával?? A segitségeteket előre is köszönöm.
-
mynames
senior tag
Nincs fent az official siteon VR610... De gondolom ua mint VR620.
Végignéztem egy pár VR610-xxx et a Depon és ott szó sincs webcamról, hát valjú áldozata lett...
-
mynames
senior tag
válasz
automi88 #10018 üzenetére
Nem is lenne rossz nekem se egy ilyen bill. kombináció! Elég sokat töltök le, és én úgy oldottam meg, hogy vista alatt a power saver mód beállításánál 2 percre állítottam a monitor kikapcsolást.
[KGR]!
nekem ex 610x-ben jól látszik, hogy a webcam bent van. Lehet, hogy a -400 as webcam nélküli lenne? (egyébként nem hiszem)
-
[KGR]
tag
Sziasztok!
Tegnap vettünk a barátnőmnek egy MSI VR610x-400HU laptopot.
Az lenne a kérdésem, hogy előfordulhat-e, hogy nincs benne webkamera? Az egyik lap azt írja, hogy van benne a másik pedig, hogy nincs. Xp nem lát semmilyen webkamerát. A cam szokásos helyén pedig az átlagosnál sötétebb üveglap van és nem lehet látni, hogy van-e ott valami.
A p1 gomb lenyomásával keresés funkció jön elő.. Ötlet? -
automi88
csendes tag
Hello mindenki!
Van egy MSI EX600X-415-HU notim. Minden nagyon jó rajta, nagyon megvagyok vele elégedve. Egyszerűen tökéletes számomra.
Egy dologra viszont még nem jöttem rá: Hogyan lehet kikapcsolni a képernyőt. Néha csak zenét hallgatok rajta és nincs hozzá szükségem a képernyőre, ilyenkor jól jönne, ha kitudnám kapcsolni a monitorját. Más márkájú laptopoknál láttam erre billentyű kombinációt. Az MSI-ikre is lenne vagy csak én vagyok láma hozzá?Esetleg van valami tippje valakinek?
Köszönettel, automi88
-
mynames
senior tag
válasz
urbanjozsi #10014 üzenetére
aha
-
válasz
urbanjozsi #10013 üzenetére
bár a manual szerint nincs olyan, de amennyiben mégis lenne boot screen logo vagy hasonló, akkor azt engedélyezd, így az msi logo látszódik a boot során, és nem a bios képernyője, ami az eszközöket sorolja fel.
a wifi sebessége több dologtól is függ; hiába ír a kapcsolati sebességre 54-et, ha a jel erőssége például a routertől való távolság, vagy más akadályok (falak, sok fém...stb) nem megy át teljesen. a router 108-as sebessége megint más téma, azt super-g szabványnak hívják, és annak kihasználásához a másik félnek (adott esetben a notinak) is tudni kellene a szabványt, de a noti nem tudja!
ja, az említett hozzászólások nekem látszódnak! -
urbanjozsi
senior tag
Csak nekem hiányzik a 9001-10000-ig tartó hozzászólások?
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
gerpetya #10011 üzenetére
Én most vagyok túl a BIOS frissítésen(VR-630) és ez az "apró" mozzanat kimaradt
Egyébként azóta fennt van az XP és minden más kiegészítő progi. Meg kell jegyeznem, hogy sokkal szebb a kijelző XP alatt mint a Vistánál.............
Azért lenne kérdésem:
-bootoláskor a képernyőn felsorolja a gép "tartalmát"(usb mause,ide1,ide2 stb) ezt a funkciót ki lehetne iktatni?
-ha LAN-nal használom akkor megvan a 10 M sebességem, de WLAN-nál ez csak max 6M
a kapcsolati sebességre 54M ír. A routerben a 108-ra van állítva
Hát egyenlőre ennyi. Köszönöm a segítségeket és a hozzászólásokat, ami alapján most már Nekem is XP van a gépemen! -
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
MSI notit szeretnék vásárolni újonnan, de sehol nem tudom beszerezni az alábbi típusokat:
MSI PR200-238 fekete vagy
MSI PR200-081 fehérEsetleg ha valaki tudna ötletet adni, hogy hol érdemes megnézni, megköszönném.
(Állítólag a nagyker kifogyott.)
Hogy miért ragaszkodom a fenti két típushoz?
8 cellás akkuval szállítják és 4 óra felett van az üzemideje. -
gerpetya
csendes tag
válasz
germinator66 #9990 üzenetére
Hali!
Ez nem teljesen igy van, de mar biztato.
A lenyeg, hogy elinditod a flash.bat-ot. Ha vegzett, kapcsold ki a gepet.
Vedd le a toltot a notirol.
Szedd ki az aksit es hagyd 4-5 percig igy, szabadon.
Ez reseteli az EC-t (Embedded-controller).
Ezutan rakj vissza mindent es kapcsold be.Vigyazz! Ha bios flasheles utan nem reseteled az EC-t, akkor lehet hogy rossz parameterekkel fog bekapcsolni... (sikertelen bios frissites -> szervizbe kell vinni)
Es mellesleg a bios frissites utan a gep elvesziti garanciajat. Ha sikerul akkor nem biztos, hogy nagyon erdekli a szervizt, de ha nem jon ossze, akkor lehet hogy kozlik, hogy ugrott a gari...Udv:
gerpetya -
Motar
tag
Hi!
A kérdés az lenne h nemrég vettem egy GX610PX-et és nem tudom h a 800as ramokat elbirná-e? Azaz 800 is menne benne? Illetve az h hogy tudok belerakni még ramot? Be kel küldenem MSI szervizbe h szeretnék bele +ramot? Vagy elég egy hivatalos laptopszervizbe bevinnem és ott is betudnák rakni garivesztés nélkül?
Előre is köszi! -
Mozilla
csendes tag
Sziasztok!
Valaki legyen oly kedves és írja már le nekem, hogy miként lehet frissíteni a VGA drivert egy GX600px-214hu -ban.
Köszönöm szépen.
-
válasz
vadkörte #10000 üzenetére
3 - 4 feltöltés után éri el a korrekt állapotát.
a 96%-os élettartam csak azért annyi, mert akkor még nem tölt rá a rendszer! ha eléri az akkumulátor azt a szintet (92 - 94%), ahol már elkezdődik a töltés, akkor feltöltődik majd 100%-ra!fisi; sajnos a 30 napot meghaladó javítás esetén sem ennyire egyszerű és egyértelmű a csere...
-
mynames
senior tag
válasz
littlemiss #9980 üzenetére
Szia!
Brekk mindent tud hozni ami a ramirisban elérhető!
mynames
//////////////////Senior tag lettem!!!
///////////////////////
-
Rigiboy
tag
Hali!
Mi a véleményetek a MSI gx630-ról?
Nincs valakinek ilyen? Érdeklődnék hogy jól futtatja a játékokat?
Jah írjátok meg véleményteket szerintetek ezt vegyem vagy a HP Dv5 1180Eh-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest