- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSRrider
csendes tag
válasz
BluEyes #4099 üzenetére
Köszi.
Már próbáltam ilyen integrált telepítő lemezt készíteni.
Mikor elindítanám ezt az nlite-1.4.1.installer-t, akkor azt a hibaüzenetet kapom, hogy:
Az NTVDM CPU meg nem engedett utasítást talált.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a "Bezárás" gombra.Mi lehet a baj?
-
BluEyes
őstag
válasz
GSRrider #4098 üzenetére
Telepítő betesz, ha látja a vinyót, telepítheted is. Ha nem látja, biost átnézed, hogy van-e lehetőség a hdd ide-kompatibilis üzemmódba kapcsolására. Hogy milyen néven lehet a biosban, az gyártónként teljesen változó. Ha ilyen lehetőség sincs, akkor integrálsz egy sata drivert nLite-tal a telepítőbe. Hát kb. ezek a lehetőségek.
-
GSRrider
csendes tag
Úgy látszik, magyarországra kispórolták belőle a TV tuner-t.
-
GSRrider
csendes tag
Srácok!
Itt lapul az asztalon előttem a zsír új GX700PX-055HU-m!
Hogyan kezdjem feltolni rá az Xp-t? (Gondolok itt a Sata vezérlő megoldására....)
-
GSRrider
csendes tag
válasz
viktor2105 #4094 üzenetére
Az igényeid érdekesek.....
Ilyen játékokkal akarsz játszani és max. 200e lehet a laptop? Ez ugye nem komoly? -
Szerintetek mikorra várható az MSI következő gamer notebookja? Még február-március körül vagy csak valamikor jövő nyáron?
-
viktor2105
csendes tag
hello nekem legfőbben játékhoz kellene laptop mint pl
rysis,Pro Street ja és ha lehet ne haladja meg 200k és legyen bővítési lehetőség
-
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok
A gondom az hogy nem tudom telepíteni XP alatt a hangdrivert.
Valamiért mindig kilép a telepítés vége előtt és ezt írja ki:
"A Realtek HD Audio eszközmeghajtó telepítése sikertelen!!"
A gép amúgy egy MSI EX600-076HU -
k.barni
csendes tag
Üdv ismét!
MSI GX600PX-013HU WXGA Glare
Bővíthető ennek a memóriája???
Van ilyen vkinek? Vélemény róla? -
smallsystem
csendes tag
Sziasztok!
Testvéremnek szeretnénk egy laptopot, otthoni használatra.
MSI EX600X-076- ra gondoltunk. Nem tudja valaki hol lehet előzetesen megnézni, mert legtöbb helyen csak rendelésre hozzák?Van esetleg valakinek tapasztalata vele, hogy működik?
Kijelzője milyen?????
Láttam EX600 típusból még vagy 8 féle váltzoatot,(076, 004, 040 stb) de nem igazán értem miért van köztük akár 80e ft különbség, mert a benne lévők alapján nem indokolt.
A kijelzőnél láttam eltérést, az tényleg ennyit számítana?Néha egy kis játékra is be lenne fogva Call of duty4 World in Conflict kaliberű játékok elfutnak rajta?
köszi
-
Merkjam
csendes tag
válasz
házimozis #4041 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget a radeon telepítéséhez XP alá! Remekül megy, összehasonlíthatatlan az ezt megelőző állapotokkal! A laptop jobb oldalán találtam egy érdekes antenna portot, szerintem wifi antennáé lehet. itt van róla egy kép, és egy közeli egy valamilyen GPS-ről aminek ugyanilyen portja van. MMCX port, egy pigtaillal ráköthető akármilyen nagy antenna.
itt a kép róla
nincs valamilyen tippetek hogy tudnám felrakni az Atheros 5007EG kártyát XP alá? keresgéltem drivert de nem nagyon találtam -
Bernardo20
őstag
-
cucka
addikt
válasz
Dilikutya #4082 üzenetére
a Dual Core még a P4 féle Netburst-re épül.
ez így nem igaz. asztali gépeknél valóban ilyen elnevezéssel árulták a pentium d-ket.
notebooknál a netburst architektúrát már elég régen kidobták, az utódokat pedig pentium m-nek nevezték el (banias, dothan magok). a dual core (yonah mag) az gyakorlatilag ezeknek a pentium m prociknak a kétmagos változata. -
k.barni
csendes tag
Sziasztok! Én egy MSI GX600PX-013HU WXGA Glare notebookot szeretnék venni, és arra lennék kíváncsi,hogy az van írva,hogy vistát támogatja. ez azt jelenti,hogy xp-t nem is lehet rátenni?
Meg amúgy mi a véleményetek erről a laptopról?
Előre is köszi -
Dilikutya
félisten
válasz
Bernardo20 #4080 üzenetére
Érdemes. Abban jobb a VGA chip is. Ráadásul a C2Duo már 65 nanos gyártástechnológiával készül, alacsonyabb az energiafogyasztása. A kisebb órajel ne ijesszen meg, eltérő architektúra, a Dual Core még a P4 féle Netburst-re épül.
sevcsenko: proci erős, RAM sok, a Go8400 VGA pedig saját memóriával rendelkezik, legújabb generációs mobil cucc, szerintem minden. Persze a Crysis kaliberű játékoknál valószínűleg a grafikát kicsit vissza kell fogni.
-
sevcsenko
csendes tag
Hali!
Mi a véleményetek erről a laptopról?
Milyen játékok futnak rajta?
MSI EX600X-076HU
PLS -
Bernardo20
őstag
ezek közül érdmesebb a cor2dou-sat választani 15k ráfizetéssel?
MSI VR600X-240HU
MSI VR601X-012HU
esetleg van tapasztalat velük?
-
rhonin
senior tag
válasz
Darth_Revan #4074 üzenetére
a vid.kari memóriájára érted??
ha arra akkor a gpu-z nevü progival is meg tudja nézni.
-
rhonin
senior tag
válasz
Darth_Revan #4060 üzenetére
én is megrázogattam de kikapcsolt állapotban minden irányban de nekem sem adott ki semmi hangot.
de nekem mondjuk van egy olyan gondom hogy mikor nincs csaj a közelemben és mondjuk word fájlt olvasok akkor 5-10percenként a tapipad bal oldalán belül olyan hangot ad ki mintha ellenőrizni akarná a cdt vagy nem tom de eléggé zavaró nagy csöndben nektek is ezt csinálja???
-
gr.bence
aktív tag
válasz
Darth_Revan #4074 üzenetére
nemtom hol lehet megnézni?
-
gr.bence
aktív tag
esküszöm hogy annyi volt.isten az atyám
-
gr.bence
aktív tag
én is vissza fogom vitetni.csak nekem kell fizetni az elküldést is és most nincs lovém
-
Darth_Revan
veterán
én is azt javaslom bence,hogy vidd vissza..én is a PCX-ből rendeltem és nekem pixelhibás volt és kézségesen cserélték volna,viszont szerencsére sikerült megcsinálnom magamtól itthon, így nem cseréltettem.
(persze ha megint előjönne véletlenül akkor én is viszem vissza) -
modzso
csendes tag
válasz
Darth_Revan #4066 üzenetére
Köszi a valaszt!
Tudok beszélni franciaul is és akkor nem lesz hiba, csak nem biztos hogy fogod értenni mit mondam...
-
modzso
csendes tag
válasz
gr.bence #4067 üzenetére
Elvitte szervizbe mert elösször ö nem tud mi volt pontosan és persze nem akkar nyitni a notebook (garancia nem müködik azutan). És amikor megvisszajött a notebook az uzletvezetö mond hogy csak egy "spare battery" volt. Nem nagy gond de azt hisszem jobban kell visszaküldeni a uzletbe.
Érted mit mondam?
-
gr.bence
aktív tag
válasz
Darth_Revan #4063 üzenetére
ami az msi honlapon van fenn de turbo gomb be volt nyomva ugy értem el ennyit
-
gr.bence
aktív tag
modzso
nem olvastad hogy elvitte szervizbe vagy mit csinált vele?
-
modzso
csendes tag
válasz
Darth_Revan #4062 üzenetére
I just want to help gr.bence and say him that i have read on an french forum that the same thing had happen to a man with such a notebook and it was just a spare battery that was not wellfixed.
And for the third time someone can answer to this question that is in rendes magyar:És hogy néz ki a GX600PX? Tiszta fekete belül és kívül? Matt vagy fényes? És az MSI logo fekete vagy piros?
A GX600PX-el az egér és a táska is van? -
horusz-
tag
Esetleg tudtok valami megoldást arra hogy lejjebb kerüljön a látószöge anélkül hogy a monitort dönteném:
-
horusz-
tag
EX600-076 tiptopom van és a kérdésem az hogy a beépítet kamerának a látószögét nem lehet szoftveresen álítani? Le vagy fel
-
gr.bence
aktív tag
válasz
Darth_Revan #4056 üzenetére
nem tennéd meg hogy kikapcsolt állapotban meg "rázod" jobbra-ballra hogy nem -e csinálja nálad is
kérlek szépen mert ha igen akkor nem küldöm vissza (amit nagyon nem akarok)
arra gondoltam hogy lehet a dvd meghajtó belső vége vagy nemtom.
arra is gondoltam hogy valahogyan leveszem a matricát valahogy lecsavarozom az alján lévő kis panelt (jobb oldalt) és csak megnézem lehet kitudom én is szedni azt a valamit.
ötlet?
-
gr.bence
aktív tag
amugy eddig tökéletesen münködik a gép.nemtom mi lehet az de kétségbe vagyok esve
-
gr.bence
aktív tag
nem is zörög olyan mint ha valamin csuszna valami tudom hülyén hangzik de ilyen ....
(mintha egy kb 2cm hosszu rudon csusza egy gyürü olyan hangja van
irjatok kérlek nektek is van ez a hang remélem csak én vagyok tudatlan.....
-
gr.bence
aktív tag
szevasztok
ahogy megmozgatom "rángatom" a készüléket jobra balra ugy zörög benne valami a jobb oldalában mi lehet nektek is ilyen msi gx600px
választ sürgős
-
sevcsenko
csendes tag
nVidia Go8400M 256MB
VAGY
ATi HD2400 256MB
PLS -
sevcsenko
csendes tag
MSI EX600X-076HU
Vélemény?
-
-FM-
csendes tag
válasz
házimozis #4041 üzenetére
viszont most 1 idelye nem tűnt fel a beragadt pixel..lehet a miatt,mert a hátlapon van karc védő fólia,és a fólia és a gép közé levegő volt beszorulva (kb azon a területen ahol a hibás pixel néha feltűnt),most ezt eltávolítottam és eddig nem tűnt fel...lehet közük volt 1máshoz?
még kb 1 órám van dönteni,hogy vállalom-e a 2k szállítási díjat és a rizikót,hogy a csere notebook leeht még rosszabb lesz...
-
házimozis
tag
FM
Hajtsd meg valami monitorteszter progival, (fehér fekete szaggatás) huzamosabb ideig, és akkor valszeg feléled. Volt ilyen (asztali LG) esetem.
...Ezért sem jó a futáros vásárlás ilyen cuccokra.
Ha mégsem, és beleférsz a 3napos cserébe, akkor jó lenne még a boltban kipróbálni. De ez sem jelent semmit, mert van amelyik pár nap után ájul el.Darth Revan
A GX600ról 4 tesztet ismerek [link]egyik sem emeli ki a világító logo létét - még az extreme edition modellen se, ergo vélhetően nem világít. Ill. az első teszt (notebookreview) ezt meg is említi.. (apikém, ez az Űüürrdőgg dizájn nem semmi!)
Merkjam
Mivel az a grafikai hardver Vista-DX10 platformra lett kifejlesztve, nem feltétlen fognak "visszafelé" is supportot adni hozzá. Mert ez egyben azt is jelentené hogy meg kellene csinálni az emulált DX10et DX9Cre hogy odavissza átjárás legyen. Ez pedig üzletileg ellenjavalt kamikáze projekt lenne. Maga az Ati is, "oldalvizen" kínál XP drivert az omegadrivers.net-re hivatkozva. [link] -
Merkjam
csendes tag
válasz
Darth_Revan #4038 üzenetére
Az MSI logót az LCD háttérvilágítása világítja meg. Nincs senkinek se tippe hogy hogy lehetne felrakni Radeon HD2400mobile-t XP alá hogy ne 4:3-as képet nyújtron 16:9-esre?
-
modzso
csendes tag
És hogy néz ki a GX600PX? Tiszta fekete belül és kívül? Matt vagy fényes? És az MSI logo fekete vagy piros?
A GX600PX-el az egér és a táska is van? -
-FM-
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy MSI notit viszont sajnálattal tapasztaltam,hogy fekete háttér alatt van egy beragadt pixel és fekete helyett kéken világít. Próbáltam megnyomkodni azt a részt és el is tűnt,de néha egy időre visszajön...beszéltem a boltal és egyszer cserélnék a gépet,ti mit csinálnátok? Kicseréltetnétek egy másikra azzal a tudattal,hogy lehet,hogy abban még több pixel hiba van (és mégegyszer már nem cserélnék) vagy pedig hagynátok ezt amiben csak 1 hiba van és az se mindig? -
házimozis
tag
válasz
Darth_Revan #4034 üzenetére
Azt power on után, az LCD panel háttérfénye világítja ki belülről.
-
rhonin
senior tag
monitorbekapcsolás igaz de csak akkor mert nekem másodszorra is aazért csinálta mert lefagyott a windows
és a bekapcsológomb hosszú lenyomásával kapcsoltam ki. na utána hiába kapcsolod be nem kapcsolja be a monitort meg a gépet se. amig nem áramtalanitod addig nem indit. áramtalanitottam és indult egyből
-
modzso
csendes tag
És a GX600PX-el van a táska és az egér is?
-
ClC2H2AsCl2
csendes tag
Sziasztok!
én is szeretnék a közeljövőben egy laptopot vásárolni. főleg internetezésre és néha filmnézésre kellene. már ki is néztem a MSI S271 és a MSI S262-t. szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? melyik a megbízhatóbb?
a válaszokat előre is köszönöm! -
modzso
csendes tag
válasz
Darth_Revan #4027 üzenetére
Sziasztok!
És hogy néz ki a GX600PX? Tiszta fekete belül és kívül? Matt vagy fényes? És az MSI logo fekete vagy piros? Nem talaltam rendes képet az interneten. És a külombség a GX600X-el csak egy eröséb processzor? És eddig semmi baj vele? Mert olvastam néhany francia forumon hogy elég sok gaz volt ezzel a notebook-kal és a képernyővel különösen Pl. nem kapcsol be
. Köszi a választ mert nem tudok valasztani a kettö között.
-
ZoCso
senior tag
XP telepítéséhez egy leírás: [link]
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gr.bence #4025 üzenetére
Nekem meg CPU-Zben Turbo gombal csak 200Mhz-el növeli a procit 400 helyett...lehet BIOS-ban kéne állítani valamit?
Én még csak a BIOSHOCK-ot és a MoH Airborne-t próbáltam ki Vista alatt,mind2 1280x800-on minden fullra állítva szaggatásmentesen megy(Bioshock DX10-re állítva)
Valamint,neked se világít hátul az MSI logo? Vagy annak nem is kéne?
-
rhonin
senior tag
válasz
gr.bence #4025 üzenetére
csáó. a hot startot ugy tudod beállitani hogy felteszed az msi oldaláról a system control manager nevü progit.
melyik driverrel sikerült ennyit elérned? ja és leirhatnád hogy mennyi játék alatt everestel a hőmérséklet? everest reportall tudod beállitani hogy monitorozza játék alatt is.
-
gr.bence
aktív tag
na szevasztok.
meg van a gépem msi gx600px-013hu nagyon kemény turboval a 3dmarkt-ba (2006)
4376 pontot hozott.játék: crysis fullon megy no szaggatás.nekem xp van fenn nagyon jó gyors 1 óra játék után sem melegedett 58fok fölé.
viszon kérdésem lenne hogy az uj everestben sem látom hogy amikor megnyomom a turbo gombot hogy nőne a proci orajele.illetve leszedtem a CPU-Z progit ott sem jó valami mert ott sem irja ki mikor benyomom a turbo gombot.
illetve kicsi gond még: hogy amikor bekapcsolom a gépet akkot megjelenik egy fekete képernyő ball felső sarokba egy kurzort jelző fehér vonal és ott áll vagy 15-20 másodpercet utánna jön be az msi felirat meg a választási lehetőségek,utánna minden oké csak idegesít meg hogyan lehet beállitani a hot start-ot?köszi ha válaszoltok.illetve olvastam a forumban hogy a notebookjournal-on van valami faja vidkari driver megmondaná nekem valaki hogy melyik az , itt irták a forumban hogy azzal teljesít a legjobban a kártya.
pápá
-
seemany3
tag
hi!
Szerintetek jó ez a gép:netezés,filmnézés,esetleg autocad cad/cam,no game.
futtatására?[link]
140k-ért tudnék venni 2 év garral.Vagy ha tudtok ajánlani jobbat ebben a kategóriában? -
mrene
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, mi a véleményetek a MSI GX700-004-ről? Van ilyen valakinek? Mik a tapasztalatai?
Üdv,
Ene
-
Merkjam
csendes tag
Jó estét mindenki!
tegnap megjött egy MSI EX610-es laptop a pcx.hu-tól. Eléggé negatív tapasztalataim vannak a webáruházzal és a laptoppal kapcsolatban. Rendeltem a laptoppal még egy ZyXel switchet, ami megy remekül, de az egész csomagolás és a router is Orosz! Egy magyar kukk nincs se a csomagoláson se a használati útmutatóban, de még angol sem. Még a switch alján az üzemi feszültség is oroszul van odaírva. De hogy ON legyek. A laptopot a neten úgy hírdették meg hogy van benne bluetooth is meg 256mb VRAM radeon hd2400mobile-val. Mindez 150k ért. Igazi bestbuynak tűnt. A bluetoothnak nyoma sincs, hiába mindenhol, még a gyártó oldalán is ezzel hírdetik. A VRAM is feleződött, és az 533/667-es ramból is 333-as lett. Pár szó a kompatibilitásról: XPvel full inkompatibilis, csak a lan, a modem, a hang működik megfelelően. Se memóriakártya, se normális szélesvásznú képernyő. Radeon HD2400m-hoz nem létezik XP driver!!!! sehol sem. Most egy 1024x768-as képet nyúlt 1280x800-ra ráadásul erősen szaggat ha mozgatok egy ablakot. Bizonyos okokból muszály egy XPnek lennie a gépen. Fent van egy Vista is, de a WLAN még most sem megy. Nincs valami tippetek? Atheros 5007-es chip van benne. Szerintetek érdemes beszélni a PCX.hu-s ""kereskedőkkel""? Hogy tudnám megnézni hogy van-e benne bluetooth? XP kompatibilitásra van tippetek? Minden segítséget nagyon várok és előre is köszönöm!ui: a laptopon van numerikus billentyűzet is, eléggé be van zsúfolva, de a betűk nincsenek összenyomva csak az ékezetesek. Az Í betű a másik oldalra került.
-
nlb84
tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat a notebookján, hogy nem kapcsolt be a ventilátor?
És csak melegedett, és melegedett! -
GSRrider
csendes tag
Sziasztok!
1 héten belül meglesz a GX700PX-055HU-m!
A géphez milyen CD-t/CD-ket adnak? Driverekre gondolok....
A gyártó oldaláról letöltöttem a hozzávaló drivereket. (Sajnos 2 csak vistához volt.) Ez azt jelenti, hogy Xp-hez nem kell az a driver vagy nincs és kész. Az adott dolog fog működni Xp-alatt? Mert ugye Xp-t szeretnék feltenni rá.
Érdekesség.... a wlan driveren mi ~150 mega? -
rhonin
senior tag
válasz
Darth_Revan #4013 üzenetére
A gyorsgombok közül balról a harmadik.
első gombnyomásra a wifit aktiválja másodikra meg a bluetoothot is.
Tedd fel a system control manager nevü progit az msi oldaláról és akkor kijelzi hogy éppen mit kapcsolsz be/ki!!! -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #4012 üzenetére
webkamera megoldva
Viszont most meg azt nem tudom,hogy a Bluetooth-t hogy kel lbekapcsolni -
Darth_Revan
veterán
Nah,Vistat feltettem,viszont webkamerát nem ismeri fel...akinek GX600PX-e van annak volt ilyen gondja?
Másik,hogy hátul az MSI logonak világítania kell? mert nekem nem világít...esetleg hogy lehet bekapcsolni? -
Darth_Revan
veterán
Megérkezett az MSI GX600PX-em
Már kibontottam és elég jónak tűnikMég csak a garipapírt olvastam át,viszont feltűnt,hogy az egész garipapír magyar leírása tele van gépelési hiábákkal,minden sorban van minimum 2...
Majd írok még később -
GeryG86
csendes tag
válasz
LALA_kiraly #4008 üzenetére
passz!!
Sztem próbáld meg kicseréltetni a szervízben egy másik notira. -
LALA_kiraly
őstag
válasz
LALA_kiraly #3995 üzenetére
Na megint....
Ma reggel megint nem lehetett bekapcsolni a gépet. Egy csomószor próbáltam, hívtam egy csomó szervizest, h mit tegyek. Erre mielőtt elindultam volna, tettem egy utolsó próbát, és elindult. Ááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!
Nem hiszem el. Mi lehet a baj szerintetek? -
házimozis
tag
válasz
jodován #3984 üzenetére
Ahoy!
Kell egy CMOS viewer (editor) kisalkalmazás és azzal ki lehet menteni. A probléma csak az, hogy ezek, (ingyenesek, de) XP és fejlettebb oprendszerek alol nem nagyon működnek. Bár láttam már olyat is.(az nem ingyenes)
Szal az a minimum, hogy pl. DOS-os bootlemezzel kell indítani a gépet, és így kiolvastatni, menteni. [link] Persze kellő jártassággal, mert ez nem felhasználói feladat ugyi.
-
Remlali
csendes tag
Koszonom szepen a tippet! Valoban ez volt a problema, de sajna az sp2-ben sem volt meg a szukseges Sata vezerlo, ezert vistat raktam ra, de csak ideiglenesnek szanom. Nem adom fel az Xp telepites lehetoseget, de sajna nincs usb floppy meghajtom es az altalad emlitett Sata drivert sem talalom. Gondolom menne ez pendrive-rol is nem?
-
ZoCso
senior tag
válasz
Remlali #3992 üzenetére
Sima XP vagy SP2-s?
A sima XP szinte biztos, hogy nem ismeri fel a SATA vezérlőt, ezért próbáld meg letölteni az MSI-től az XP-s drivert, írd floppyra - mellesleg szerezz egy USB-s floppy olvasót - majd kezdd előről az XP telepítését. Az elején mondja, hogy nyomj F6-ot külső driver telepítéséhez. Tégy így, majd tedd be a floppyt az olvasóba és válaszd ki a megfelelő drivert.Én ezt egy párszor eljátszottam anno egy ABit NF7 alaplappal, miután átálltam SATA winyóra.
Ha XP SP2-d van, akkor elképzelhető, hogy az már tartalmazza a szükséges drivereket. Ha mégsem, az eljárás ugyanez.
-
gr.bence
aktív tag
válasz
Darth_Revan #4000 üzenetére
LOL
az tényleg véletlen hol laksz?
én esztergom mellet
remélem minden oké lesz vele kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest