Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
csinibá #4524 üzenetére
Én kütyüm, Cs918 olyan ,hogy minden komolyabb változás után restartot kell csinálnom.
Bill+egér+USBHDD vel voltak gondok annó. Ugyanezt éreztem mint te. Egy próbát megér hátha nálad is használ.
Amikor épp minden műkszik 100% a rendszer nyomok egy restartot, és onnantól kezdve csak a 220V ot szaggatom ki be kapcsolás címszó alatt, egy konektor távirányítóval. Bár azt itt írták okosabbak hogy nem szerencsés így kapcsolgatni, de majd ha bekrepál írom meddig bírta. Család viszont szeret minél kevesebb kütyüt kezelni el is dugtam ne lássák.Ui: HDD vel azóta megmaradt az a gond hogy lassabban indul mint a Cs918 és nem hajlandó felismerni ezért.
Szóval célszerű HDD bekapcsolni számolni 10 ig és utána a boxot, ha netán efféle problémákba ütköznél ne edd a kefét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest