Legfrissebb anyagok
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandris
aktív tag
válasz
interstate76 #3118 üzenetére
Nem sürgős. Azért tettem fel a kérdést, mert én is csak azt olvasom, ez se jó, az se jó. Illetve sok mókolás árán használható talán. Arany áron nem akarok venni semmiképp, mert egy év múlva semmit sem ér. Nm akarom eladni, nem olyan szempontból értettem. Inkább az a érdekel, hogy viszonylag jól támogatott legyen.
Sajnos azt veszem észre, ha valami jól sikerül, akkor a következő szériában, már tuti átmennek okosba, és jól elcseszik. Ólcsósítanak rajta,(A gyártáson) de tuti nem jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Projektor topic
- Lexus, Toyota topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest