Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Hardvervadászat november elején
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
proci fesz 1,55 körül van, szóval minimális emelés.
terheletlenül 38-40°, venti ált. 7v körül (hozzátenném tuning nélkül sincs nagy különbség), terhelten - igazából nem tudom pontosan, de asszem prime-al 55°ig ment. Mindez 1 ventivel, szóval nincs nagy légmozgás. Ha lenne +2 venti akkor szerintem alapon 30° körül lenne. Maxon nem tudom.
Egy tuning gépnél persze, h nem az a cél, h csendes legyen. Ha prescottom lenne sem cserélnék erősebb ventire - csak több kellene. -
harry
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Kösz a véleményt
Pana másik kérdés. Nem mondtam, h a Coolink egy neves márka... csak azt, h tesztek/kinézet/gyártó szempontjából nincs sok különbség NB és Coolink között, ami azért furcsa.
Kellene vennem 3db 120as ventit csak nem tudom milyet. nexus/ys.tech/rev./coolink között gondolkodom. csak ez már egy kisebb vagyon : \ -
harry
veterán
-
harry
veterán
válasz
Versus69
üzenetére
nem érint, h öcséd miért sír - de revoltecből is van több féle. 120as, csúszócsapágy? Az SX1et minimumon használtam, míg a Rev ment 12von, és érezhető volt a zajkülönbség, amikor SX1et is feltekertem 12vra.
P4Laca22: te ventiket nézegetsz? azért ha odarakod mögé a kezed érezheted, h tol rendesen (gyári adat is 55cfm, amit nem neveznék kevésnek)
[Szerkesztve] -
harry
veterán
mondom - volt coolinkem

te mire alapozod azt, h NB az nem coolink? egy levélre, amit az NBtől kaptál? Inkább hiszek teszteknek (láthattunk többet is). Persze, h nem egy-az-egyben ugyan az a kettő, de, mint már mondtam, nem ér annyival többet az NB, mint amennyivel drágább. csak azért, mert 'válogatott' alkatrészekből szerelik?
revoletec - szerinted ami csak az a jó, ami drága? vagy amit te árulsz? volt már 120as revolteced? nem tudom mi 'baja' lehetett annak az sx1nek, de hangosabb volt. -
harry
veterán
Ez a 3 év gar, igaz? És egy ventinél mi a garos probléma? Ha megáll vagy ha egy kicsit elkezd kopni a csapágy és esetleg hangosabb lesz? Utóbbit szerintem nem cserélik, de ha egy coolink pl 1,5 évig bírja, majd veszel még egyet árban ugyan ott vagy, mintha egy NBt vettél volna (de végülis NBt is kidobhatod 1,5 év után, ha csak a hangja változott, mert ez elvileg nem hiba, csak természetes elhasználódás, DE ha ebből veszel még egyet az már igencsak többe kerül).
SX1em volt és hangosabb, mint egy Revoltec (pedig gyári adat szerint utóbbi hangosabb 6dBvel). Majd ha tudok beszerzek egy Coolinket is (ez kb olyan hang/telj. mint a Rev.)
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Mivel Brekk azt mondta, hogy tudsz, ezért gondolom így is van, de azért megkérdeztem, mivel tudtommal csavart nem lehet kapni külön. És mivel csak egyféle csav. adnak hozzá ezért gondolom tudod melyik az - Bővebben: link, Bővebben: link <- ilyen keretet lehet külön is kapni. Szóval tudnál hozni?
-
harry
veterán
Hello, xp-120 hoz külön kiegészítőcsomagot/tartozékokat nem lehet kapni? Konkrétan az A64es csavar érdekel Bővebben: link
[Szerkesztve] -
harry
veterán
no mod, ok

ez a ledcserés dolog nekem tetszik. jó ötlet. mondjuk én ilyen beállításokkkal használnám, mert ált. 7v alatt mennek a ventik és nekem piros jobban tetszik. 0-12v fokozatmentesen? szóval akár 3v os küldhetek nekek? ez egyre jobban tetszik, de még gondolkodok a cserén. Zalmanban nekem tetszik, h csak egy plexi lapot használnak, és kicsit látszik a nyák-lap. meg a kapcsolók is jó ötlet /már a látvány miatt is
/ -
harry
veterán
kösz
ugye ha 0volt akkor kialszik a led? És ugye nem vibrál?
lehet le kellene cserlénem a Zalman erre. Azon csak 2 kapocs van és nekem fontos lenne, h le tudjam kapcsolni ventiket. 4 csatorna elég is lenne. Csal nekem jobban tetszik a Zalman és kicsit zavarna led... még átgondolom.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
jó

Vasárnap nem jösz Modding Klubba? Bővebben: link -
harry
veterán
Holnap megyek ~ 15 körül, de sztem szivacsot nem veszek csak megnézem /kéne pénz másra is, meg azért nem vészesen hangos a gép
/, de gumipöcköt azért veszek meg viszem a ventit. -
harry
veterán
sztem maradék megy a polcra, majd még jól jöhet
másik topicban írtad, h NorthQ ventik jöttek, ők azok: Bővebben: link ?
ez felkeltette az érdeklődésemet: Bővebben: link milyen az a ''Ceramic'' csapágy? vagy csak egyszerű csúszócsapágy? ven ilyen ventid? -
harry
veterán
persze h a tied olcsóbb - épp ezért kérdeztem ennek az árát - de ne csak ezt nézd - a másik csomagban több szivacs van, mint ebben:
''Set of be quiet! Universal Midi insulating mats:
4 (four) insulating boards (bituminous board) 2,2mm
with special foam 8mm honeycomb embossment
1 (one) special foam honeycomb embossment 20mm
Comprehensive mounting instructions in German''
Amit te árulsz
''Cooltek-szett 2 különböző ''anyagot'' tartalmaz:
- egy 12 mm vastag öntapadós: 2mm bitumen és 10mm hullámosított felületű PUR puhaszivacsból álló kombiszivacsot a hanghullámok csillapítására.
Dimenziók: 360x165x12 mm súly 4.2 kg/m²
- 2 mm vastag öntapadós bitumen(-szerűség.. valami bitumen-karton mint fent) lapot a rezgéscsillapításra.''
Dimenziók: 360x165x2 mm súly 1.75 kg/m²''
Bővebben: link
tehát a különbség - a tiedben (cooltek) 3+1 lap van, míg a másikban 4+1, de a coolteken a szivacs vastagabb is 2mmel. meg úgy sincs szükségem olyan sokra, így maradok a tiednél. -
harry
veterán
hmm, az ár nem rossz, csak hát picit drága a cucc... /pl ehhez viszonyítva Bővebben: link, persze azt is tudom, h nem ugyan az a kategória.
Érdekelne egy olyan csere, h a NB sx1 ventimet oda adom a egy ilyenért + gumi ventirögzítő? vagy legalább a szivacsért
-
harry
veterán
szeva, szivacsokatl árulsz kisebb kiszerelésben is?
nekem konkréten ez kellene - Bővebben: link
nem csak a méret miatt. -
harry
veterán
ezekre mondanál egy árat:
Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link - ezt hogy kell használni? miért jó, h ilyen kis darabokra tördelhetem? -
harry
veterán
akkor rendben

majd veszek egy csomag ventirögzítő gumit is / Bővebben: link /, gondolom emiatt nem kell külön megrendelőt küldenem. -
harry
veterán
hello tts, van egy noiseblocker sx1 ventim, de sztem valami gáz van vele. elvileg 17dB, de mégis hangosabb, mint egy 22dBes Revoltec. Valamikor összehasonlíthatnám egy nálad lévő u.i. ventivel? Talán pénteken el tudok menni.
-
harry
veterán
válasz
petakpa1
üzenetére
Ha jól látomaz 60mm venit akkor ezt teheted rá:
Bővebben: link - te ventid /gyári/ 22CFMet szállít, ez 16ot, lehet, h kevés lesz, szal inkább vegyél egy fan adaptert:
Ventilátor adapter 80/60 mm 910 Ft
és így már egyből nagyobb a választék:
YS-Tech FD 1281251B-2A 40 m3/h - 17 dBa 1200 Ft - ez 7m3/h-val többet szállít és 13dBel halkabb. meg elég olcsó is.
ez össz 2400. -
harry
veterán
-
harry
veterán
NB S1 'csak' 38 m3/h levegőt szállít.
nem sx1
még valami: Bővebben: link ehhez jár csavar? nemigazán értek németül.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
gondoltam van amúgy is. ha nincs akkor ezt:
Bővebben: link Customized K8 RM
For AMD K8 motherboards.
Bővebben: link - accesories -
harry
veterán
válasz
!player!
üzenetére
Sztem noiseblocker S1 ami elvileg 11dB.
nekem 1200mm@17dB van és alig hallani. a csapágy is remek.
tts: 1 szem csvarra lenne szükségem. Tudom, h nincs de mikorra tudnál hozni?
mellesleg csúcs xp-120
sx1-el minimumon is 30°körül van a procim.
ha lesz pénzem /talán már pénzeken/ akkor megyek ventit venni.
van Silentmaxx SF 120/12 ventid? asszem inkább ezt rakom procira /mivel úgy is szabályozom/ és SX1 kerül a tápba. -
harry
veterán
tts mindent tud
nézz küröl itt: Bővebben: link
Bővebben: link - ventivel, 2 vinyónak
Bővebben: link - ventinélkül, 1 vinyónak
[Szerkesztve] -
harry
veterán
hátlap alapból is van mögötte nem? akkor minek kiszedni a lapot? a thermelright honlapján sem írják, h ki kellene venni. csak annyit, h szereljem ki a gyári tartólemezt és be a TR-t.
''Take a Philip screwdriver and remove both screws from stock RM.'' Bővebben: link
''Put enclosed K8 adaptive RM on and secure it with enclosed M3 15mm screws.'' Bővebben: link
mikorra tudsz hozni csavart? nekem ráér, de azért kellene. -
harry
veterán
szevasz, XP-120ról lenne pár kérdésem.
ha a hozzá adott gyári csavarral rögzítem A64re akkor ugye nem kell kivenni a lapot?
tegnap vettem egyet Brekktől, csak abból hiányzik egy csavar /M3 0,5*13mm/. Tudnál adni egyet? Lehet pénteken benézek hozzád.
sx1 oem csak kék ledes van?
sx1/sx1 oemre mennyi gari van? -
harry
veterán
hello, végülis úgy döntöttem, h marad a 120as NB sx1 OEM.
de csak pénteken tudnék érte menni, addig elraknál egyet? kösz. -
harry
veterán
a franc nem tom mi legyen.
egyelőre akkor talán nem megyek, majd holnap kitalálom.
tápba nem tom berakni a ventit /120mm/ ezért elé kellene, ott meg a zalman van. ha megfordítóm úgy meg félek, h valami bele esik/folyik, szal lehet csinálok rá vmi kéményt. úgy is illene az összképbe. -
harry
veterán
hello tts! kicsit módosítok, sx1 helyett vmilyen 80mm kellene.
Noiseblocker S1 - 38 m3/h - 11 dBa - 3,2k
YS-Tech FD 128025LS- 26,1 m3/h - 14 dBa - 1,4k
Silentmaxx SF-80/15 33 m3/h - 12 dBa - 2,3k
elvileg a zajuk közel egyforma, szerinted melyik a legjobb? gondolom NB. vagy akkor majd kipróbálnám, és ott eldöntöm.
így lehet kettőre lenne szükségem, de még meglátom. tápba lenne.
bár van egy 12dB papstom, lehet akkor egy elég.
van jelenleg NB vagy silentmaxx ventid?
nb s1ből nincs oem verzió? -
harry
veterán
hmm, akkor inkább beugrok ventiért pénteken /vagy hétfőn/, molex gyilkoló ráér még. meg lehet gorneck meggyőz, h fölösleges

azért nem szeretem csavarhúzóval csinálni, mert ha erősebben nyomom meg a szélét, akkor vissza kell hajlítgatni, és így könnyen eltörhet a fül.
akkor csak OEM NB sx1. majd kipróbálhatom?
/kadosa u.ban melyik kereszt u. van hozzátok legközelebb?/ -
harry
veterán
valszeg hentelőt, mivel arra mondtad, h nincs.
akkor ez kellene Bővebben: link
össz ~5200.
mikorra lesz meg? -
harry
veterán
akkor lehet pénteken be tudok nézni
ezek vannak jelenleg?
Bővebben: link - vagy hasonló univers., csak ne valami műagyag szar legyen. vagy ha mégis akkor olcsó
mennyi lenne az így? 3200ft + a szerszám.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
n0_gAborR nak is volt vele problémája: Bővebben: link
Bővebben: link -
harry
veterán
Ez első topic végén rossz a link.
Akkor kérésem még1szer Bővebben: link
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pana másik kérdés. Nem mondtam, h a Coolink egy neves márka... csak azt, h tesztek/kinézet/gyártó szempontjából nincs sok különbség NB és Coolink között, ami azért furcsa.
Tuning is, meg csendes. de inkább hagyjuk.

legalábbis nálam.
akkor majd vmikor ellátogatok hozzád és veszek más cuccokat is.
az lehet. pedig mondtuk, h az veszélyes lehet. majd csinálunk egy PH! különítményt és kiszabadítjuk. vagy nem 

![[kép] [kép]](http://forums.bit-tech.net/images/smilies/bit-dremel.gif)