Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Máris készül a Microsoft kézikonzoljaira a SanDisk
Aktív témák
-
tts
addikt
ó én emlékszem rá - de azért az tényleg igaz amit írtam - és roppant tetszett, hogy még a HWSW-n is hivatkoztak rád
a jelenség egyébként minden bizonnyal létezik - én Papst ventivel jártam már így, pedig ''echte'' német Papst - kíváncsi vagyok segít-e rajta egy csepp műszerolaj -
tts
addikt
Na tessék! Én meg hót komolyan mondtam (csak nem tudom mit).
Észen kell lenni ezekkel az oldalakkal, ventikkel meg ilyesmikkel - az utóbbi két nap néhány nagy csalódás:
- SX1 és ST 11 - elvileg mindkettő elég jó cucc - beraktam az alsó 120-as venti helyre gumi csapocskákkal rögzítve (!) egy SX1-et (ami azért nem semmi gép, habár egyszer azt olvastam a HWSW-n, hogy ''állítólag Flesséknek volt Noiseblockerük, de nagyon felhangosodott, így nem veszek'' - ezt nem bírtam kihagyni) - szóval behaltam rajta azt a kib...ott csatazajt!
- Na jó mondom, jön egy 80-as S1, na majd ez odatesz - erre ua. csak kicsiben. A végén kénytelen leszek egy 30k fölötti ház venti helyein a lemezt kivagdosni házilag - na ez már tényleg ciki. -
tts
addikt
aha - arra (én tényleg folyamatosan vigyorgok - ezt egy smilie nem tudja visszaadni)
ugyanis mikor kiszedtem a nagy papír dobozból - csupa hasonóra gondoltam
Persze ha kell - van egy csómó gyönyörű dobozom, még olyan is ami neked biztos nincs - Silentmaxx HD Silencer, különféle Razeer egerek, stb
[Szerkesztve] -
tts
addikt
bocs - tényleg 18 - az a hat óra
Palicsi u. azt hiszem - a lényeg, ahogy lefordul a Szentendreiről a 2. megálló - ahol le fogsz szállni az a Palicsi u. 59, de te indulj el jobbra a jobb oldalon, mész 100 m-t és az lesz a Kadosa 59 - üzlet az épület hátoldalán
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest