- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
tts
addikt
Tudod, hogy tudom, hogy mennyire meg voltál és meg vagy elégedve a házaddal - a táp ígyis-úgyis egy Fortron, amit respektálok - a VGA ZM-ját én is használom az egyik gépemben - egy ilyen Enermax szabályzóm nekem is van, rendkívül atraktív - a RAM, ahhoz eleve te értesz jobban - a ventijeid meg, ... óóóh azok a ventik... csak ajánlani lehet mindenkinek!
[Szerkesztve] -
tts
addikt
Kezd közelíteni elképzeléseimhez.
Ys-Tech: 40, 60, 70, 80, 92, 120 (14 féle)
Papst: 20, 40, 50, 80, 92, 120 (9 féle)
Noiseblocker: 80, 92, 120 (9 féle)
Delta: 60, 80, 120 ( ! )
NorthQ: 80, 92, 120 (5 féle)
Silentmaxx: 80, 92, 120 (6 féle)
Arctic Cooling: 2×80
Coolermate: 80, 92
Ez 50 venti típus raktárról!
Egy új hír személyesen Neked: már van a NB 92 mm SE 2 Black, és jön a 80×20 mm vékony kéklapátos S1. Köszönhetően Neked! -
tts
addikt
Csá SZJ,
Az új varázsszó a NorthQ - Silent Breeze 80 mm Ceramic 17 CFM (28,9 m3/h) és 12-17 dB mindössze 2910,-
Meghallgattam a 120-ast, jó ok, hogy csak 38 CFM (64,6 m3/h) de ez is csak 12-17 dB - semmi motorhang - nagyon TOP
Egy mindkettőnknek kellemes időpontban nagyon szívesen megmutogatnám Neked - tudod, hogy adok a véleményédre! -
tts
addikt
Hali - persze a gond nem az elvi alappal van, illetve pont egy picit azzal.
Nekem pont ue. jutott szembe, csakhogy az bizonyos keretek között fixálta a mikorfont. Itt ha csak lóg és egy venti ugyebár fúj, hatás ellen hatás elmozdul, ha szabályozzzuk még be is lenghet, a gép belseje meg nem egy kimondottan üres tér - már kész is a baj, több ventiről már nem is beszélve. -
Gorneck
legenda
Tudom...én attól függetlenül címeztem neked!
Megszűnt a rezonanciából fakadó hang, de a tökéletestől még messze van mivel nekem plexis oldallapom van ezért egy két elemet nem tudtam beszerelni a helyére így a fantáziámra van bízva hova rakom a maradék anyagot...sunny-tól nyúltam ötletet!
''Tompított a hangon'' értsd úgy: van némi venti vagy hdd hang kifelé ami azért hallható nos ez majdnem ''teljesen'' eltűnt! Mattabb lett a hangja nemtom pontosan leírni...sajna egy problémám még mindig meg van és a HIS hangos hűtése...
tts:
Harisnyázás:
Vidkari tápkábele kész
USB kivezetés kábelei kész vannak
Szigetelés:
85% kész. -
Gorneck
legenda
Na akkor válaszolok...aki azt mondja hogy megsüti a gépet az barom, aki azt mondja melegebb lesz a házban az téved, aki azt mondja hogy ettől elhalkult a gépe az téved... tompított a hangon, de kellemesebb így hallgatni a gííípet! Aminek most nálam hangja van az az otes és táp (érik egy venticsere...)!
Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest