- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Én meg átcseréltem az E2180-at egy E6500ra, valamint elfordítottam a proc bordát, így valamivel jobban fúj kifele is. Ha nem lesz melegebb, már jó, mert csak jobban fűthet ez.. Eddig megy, nincs gond vele. Ha valaki tud azért nulla hanggal rendelkező 4cm-es ventit, szóljon.

Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DJI Osmo Pocket 3
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi