- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
hoffman_ #58464 üzenetére
Ez nem időzítés, ez módszer. 10-kor leülök a gép elé, átnézem a leveleimet, felnézek a fórumba, végigpötyögöm az aprót keresőszavakkal, de csak azokkal a termékcsoportokkal, amik érdekelnek, nem feltétlenül vásárlási szándékkal. Most is megcsinálom, ahogy ezt a hozzászólást elküldtem. Ha van valami, ami érdekes, írok, csörgetek, mailezek, melyik eladó hogy szereti. Így is rengeteg jó dologról lemaradok, ami ennyire időzítés kérdése volt, az a kedden érkezett fractal design node 304 volt egy marék plussz ventivel 17.5K-ért, ott 1 percen belül láttam a hirdetést, 1 perc alatt utánanéztem, j-e nekem, 1 perc alatt megírtam a privátot, szóval 4 percen belül írtam, hogy fixre kell, de amúgy minden más olyan volt, hogy fent volna fél napja, 3 napja, két hete, és mégse kelt el. Érdekes ez, hónapokig semmi értelmes itx lap vagy ház, most felkerült több is, két napja linkeltem, pofás itx házakkal is megszórták a hardveraprót.
HUN-Sector: Nem ez volt 65 euró még két napja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest