- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen scannert vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryan
senior tag
Igen ezen ezen én is csodálkoztam, tudtommal hdmi csak digitális jelet visz át, de azért megpróbáltam átalakítani analógra
.Én sem tv próbálkozok sajnos, két monitort akartam rádugni. Próbáltam az újraindítást is, driver és win7 monitor kezelője sem látja a monitort.
Marad a plusz vga megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black RGB - 10 év gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.