- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
AxBattler #55779 üzenetére
Nyilván nem vagyok vele tisztában, mivel nem volt az asztalomon ilyen gép, és nem próbáltam bele a két procit, viszont az elmúlt 20 év tapasztalatai alapján mertem állítani azt, amit, ráadásul én az ilyen kérdéseket általában globálisan nézem, azaz minden irányból megvizsgálva válaszolom meg, ezek alapján látatlanban is biztos, hogy sem fogyasztásban (tápegység) sem melegedésben( hűtés) nem lesz akkora különbség, ami veszélyeztetné a beépíthetőséget, mert eleve kihagytuk a számításból azt is, hogy mennyire terheli a gépet, és azt is, milyen környezeti hőmérsékleten használja, és biztos vagyok benne, hogy utóbbi itthon a bolygón található legrosszabbhoz (pl egy afrikai- szubtrópusi géphasználó körülményeihez) képest kb 15°C-kal még mindig kisebb, azaz ha ezek a gépek úgy lettek megtervezve, hogy ott is működjenek, akkor itt megsülni, felforrni egészen biztosan nem fog. Hogy esetleg a ventije 1300 helyett 1400-on fog menni? Meglehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest