Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Asrock B550-es lapom van, szerintem kiváló választás, teljesen stabil, és igazából minden van rajta, bár most nézem, már 63-68K között mozog az ára, de max néhány 5-ot hozhat kiélezett helyezetekben egy 650-es chipset, arra én nem várnék.
Egy éve vettem, akkor pont így voltam a régi b450-essel, inkább vettem a piacon kapható jobbat, de várni nem vártam volna.Én meg minden eszközömet cserélem 2-3 évente (van, amikor akár fél év után is), és általában mindig jól jövök ki, bár nem ezen múlik a dolog, de nyilván nem is mindegy, hogy 2 év után már részben elavult, részben lassú az eszköz, vagy szimplán csak megjelenik egy jobb, és a régiről a gari is letelik, azaz időszerű a csere. De nem várok soha hónapokat az ismeretlen, majd kapható dolgokra. Amennyiben utánaolvasva valamiről jókat írnak, vagy nincs negatívum, az jöhet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.