Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ii77

    tag

    válasz Rick4 #53944 üzenetére

    Igen, hál' a jó égnek, jól zárult a történet.
    És akkor végre volt egy kis idő is, hogy tegyek egy próbaépítést. Igazolta is egy kétségem: -A Scythe Big Shuriken III ebben a build-ben számomra kompromisszumos. Fotóimon látható pozícióban pár milliméternyire belóg az so-dimm-es m.2-es kártya síkjába. Tehát így nem alkalmazható. Ha a másik felszerelhető pozícióját választom, akkor az igencsak túlnőtt Corsair Vengeance RGB Pro ramok nem férnek el a hűtő bordái alatt. Viszont én e memóriapáros mellett ki szeretnék tartani. Így most keresem a cpu hűtő utódját. Nekem általában az itx lapokra szimpatikusabb egy top flow hűtés. Ráadásul kicsit könnyebbek torony kialakítású társaiknál és a processzor környékét is megszellőztetik. Bár igaz, az CM NR200 háza nem épp' a kicsik közül való. Az 5900X miatt akár egy jobb hatásfokú toronyhűtővel is kiegyeznék. Szemezni kezdtem a Noctua NH-U12A chromax.black-kel, ám ez a gyártó jelzése szerint sem fér el. Talán jobb is, mert borsos az ára. Egyébiránt annyira guszta ez az alaplap, talán a legjobb egy aio vízhűtéssel mutatna, mivel az takarna el a legkevesebbet belőle (valahogy léghűtés párti vagyok). És egy open air frame test benchen lehetne benne csak igazán gyönyörködni.
    Igaz, hogy még csupán barátkozunk, eddig az ASUS ROG Crosshair VIII Impact engem lenyűgöz, mind külsejében, mind a rá- és belezsúfolt tudásában. Az egyetlen eddig fellelt kifogásom a külső wifi-antenna. főleg a talpa. Az "uszony" és a talp egymásba kapcsolódása gyenge. Másrészt pl. a Gigabyte lapomhoz adott külső antenna talpába integráltak egy kis mágnest, így stabilabban megállt már csak a többletsúly miatt is.






    U.i.: Beötlött még, hogy a cpu hűtő és a felette lévő kifúvó tetőventi sem fértek el együtt. Leszedve a ventit védő fémrácsot oldódott meg az "összeférhetetlenség".

    [ Szerkesztve ]

    VESTAX QFO

Új hozzászólás Aktív témák