- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Chaser #52033 üzenetére
Persze nem hiába építettem éveken át gépeket, sokszor egyedi igények alapján. De jó ideje "lenyugodtam". Ezt az egyedi ITX kuckót még meg szeretném csinálni, aztán annyi. Hagyok teret az újabb generációknak is az alkotásra.
Rick4: persze úgy is lehetne, sőt volt is úgy régebben, de igazából még passzívan is minden az 55-70 fokos tartományban mozog még játék alatt is (ezért is szeretem például az eleve passzív üzemre tervezett VGA-t, mert örül a plusz hűtésnek, mint minden, de ha muszáj nélküle is elvan). Őszinte leszek nem is tudom miért alakítottam ki végül a kapcsolós megoldást, de biztosan meg volt az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- E-roller topik
- Subaru topik
- Kerékpársportok
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest