Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

- 

PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

atesss
addikt
Üdv !
Találtam egy tesztet : [link] , ahol a videókártyák saját fogyasztását mérik le, tehát a DC-n felvett fogyasztást.
Én egy hasonló mérést szeretnék csinálni otthon.
Szerintetek mi lehetett a gyakorlati megvalósítása ennek a mérésnek ?
Egyenlőre csak egy HD4670-hoz kellene, vagyis a PCI-E portot mérném "csak" - mondjuk pont az a nehéz.
Láttam ilyen szalagkábeles PCI-E "hosszabbítót" már, csak baromi drága volt, azzal elvileg viszonylag egyszerű lenne, csak az 5db 12V-os ágat, és a 4db 3,3V-os ágat kell megszakítani: [link] .
Van ötletetek, hogy honnan tudnék olcsón beszerezni ilyen PCI-E "hosszabbítót" ?Esetleg "nyákos", merev megoldással is meg tudom oldani, csak akkor tényleg olcsónak kellene lennie.

Új hozzászólás Aktív témák
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
 - G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
 - Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
 - s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
 - ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
 - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
 - Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő