- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Hali!
Talán itt: e-bay: flexible PCI-e
Ahogy nézem 8-10 dollár körül adják, ha ez kell neked.....(2k HUF)
...
&rew & többiek: Én is gondolkodom ITX ház építésen, hogy pontosan olyan legyen, amilyet szeretnék. Engem nem a design és a szépség, hanem a funkció érdekel inkább.Két anyagban gondolkodom:
- Valami gyanta szerűség. (ehhez kell még sok infót gyűjtenem, de szerintem előnye, hogy bármilyen 3D figurtát lehet beéőle csinálni)
- Fa: jól megmunkálható, csináltam már ezt-azt belőle, van kicsi gyakorlatom. A kérdés: Nem tűzveszélyes?
Üdv: g.
-
ZCoyote
őstag
Akkor a folytatás.
Ram: 2x2 GB Kingston KVR1066D3N7K2 DDR3 1066 MHz
Fogyasztásmérő: Basetech
Fogyasztás: A proci 2100 MHz-en üresjáratban, 27W a rendszer fogyasztása
A proci 2100 MHz-en teljes terhelésen, 30W a rendszer fogyasztása
Alap órajelen nem néztem mert nem akartam a BIOS-ban turkálni.A paneltápon nincs semmi terhelhetőségi adat, tulajdonképpen semmi adat nincs rajta kivéve a gyártás dátumát.
Kb. ennyi.
-
ZCoyote
őstag
Oké, este megnézem a gépet.
Amire már most is tudok válaszolni:
A vinyó WD 640 GB WD6400AACS.
A fogyasztásmérő pár ezer forintos gagyalínó de leírom majd a márkáját.
A BIOS-ban lévő tuning opciót használtam, egyszerűen beállítottam az engedélyezett legnagyobb értéket így most 2100 MHz-n megy a proci.
A házhoz adott leírás nem hiszem hogy meg lesz, még azt sem tudom volt-e hozzáA többit este.
-
Osibaa
senior tag
A Feel 202 tényleg 10K most. A 302-től csak a kinézetében különbözik. Korábban egy árban voltak, de ennek most valamiért lement az ára, lehet kivezetik, nemtom.
A táp paramétereit nem ismerem, gugli biztosan segít.
Többen is használják Atomhoz, az Atom Klub topikban talász róla képeket is. Jó párosítás az Asrock laphoz, csendes és hatékony hűtést lehet ezekkel összehozni barkácsolás nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest