- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
Feriboy2 #44224 üzenetére
Arra azért figyelj, hogy a vinyók felpörgetéséhez kell a nafta. Nekem egy HP Proliant Microserver-em van 3 db 3,5"-es 1 TB-os HDD-vel, és noha állandósult állapotban nem kér többet 40 W-nál, bekapcsoláskor 150 W-ot is bekajál. Ha tehát nagyon alul méretezed a tápot, kockáztatod, hogy nem tud majd elindulni a gép.
(#44239) rover45
Nekem az ASUS H81I-Plus alaplapom hátlapi USB3-as portjai nem képesek kommunikálni (csak a delej van rajtuk). HA-ról vettem, és kezdetek óta ezt tapasztalom (pedig állítólag null-kilométeres volt), de nem akarok reklamálni, mert már belaktam és nem életbevágó. Csak néha zavar, hogy nincs elég USB aljzatom. De fontolgatom, hogy megcsapolom az alaplapi csatlakozósort, hátha az még él.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Mini-ITX
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest