Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pendra37

    tag

    válasz #25954560 #38323 üzenetére

    Ebbol falat :D. Az inkabb muveszet volna, mint tenylegesen hasznos valami. Egyebkent siman meg lehetne oldani. a kis elemek tokeletesen uzemelnek tavtartokent, felfuggesztesi konzolkent, akarmikent. Most is mindent azokkal fogat fel belul. Az tartja a lapot, a GPU-t es fogatja be a PSU-t meg a maghajtokat.

    Ami a lelki szemeim elott lebeg az egyfajta kozossegi rendszer. A kreativak epitenek mindenfele elrendezeseket. Ha valamelyik nagyon megtetszik valakinek, akkor atepitheti a sajatjat otthon vagy kerhet segitseget attol, akinek az dobozat le szeretne masolni. Esetleg alapbol megrendelheti abban az adott kialakitasban ami tetszik neki es akkor eleve ugy kapja. A dizajn bekuldoje meg kap valamennyi szazalekot az eladas utan.

    Ha mondjuk neked megtetszik a X belso kialakitas, de azt akarod, hogy az egyik fal teljesen uveg legyen, a masikon meg VESA kompatibilis csatolot szeretnel, Elol pedig egy morcos sarkanyt akarsz latni acelbol kivagva, alulra es felulre pedig meretes passziv bordakat akarsz tenni, ugyhogy ott legyen egy AxB meretu kivagas, akkor egy het mulva otthon fog varni az egyedi doboz mondjuk 45e Ft-ert. Nem is tudom, doboz szabosag?, ha van ennek ertelme.

    Ami szerintem most hianyzik az a finom dizajn. A front egyszeruen spartai es az sokat szamit a megjelenesben. No meg mostansag minden el lekerekitett vagy letort vagy valami egyeb diszito elem van rajtuk. Az 5e Ft-os noname hazak ennyire semmitmondoan szogletesek es funkcionalisak.

    Gondolj egy jeghegyre.

Új hozzászólás Aktív témák