- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Annak idején az Elite 120-ban is ez volt az, ami a leginkább nem tetszett
uuu Elite 120 Ez volt az első ITX házam és bizony így visszagondolva elég vegyesek az érzéseim azzal a konstrukcióval kapcsolatban. Én leginkább a kilógó tápot nem tudtam megszokni, és valahogy olyan nagynak hatott az egész, fene tudja mindenesetre én gyorsan túladtam rajta!
Srácok ha már SFF engedjétek meg nekem, hogy bejelentsek egy kis apróságot
most jöttünk az orvostól: kisfiam lesz!
...hihetetlen érzés
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest