- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Szimpatikusnak tűnik ez a ház a méretei miatt, de ezt a fordított belső elrendezést nem kedvelem. Viszont ahogy elnéztem, meg lehet fordítani a belső keretet amire az alaplap kerül felfogatásra. Találtam egy oldalt, ahol ezt mutatja be valaki, de neki kellett fúrnia két csavarhelyet az előlapon. Jó lenne fúrás nélkül megúszni a dolgot.
Videokártyából akkor lehet valami teljes magasságú, de mITX alaplap szélességével megegyező hosszúságút keresek.
#36450 Dißnäëß
Nem atomerőművet tennék bele, azt azért remélhetőleg le tudom hűteni majd.
Pentium G4400
Asrock H110M-ITX/ac
2x8 GB DDR4
GTX 750/750Ti vagy GTX 1050/1050Ti
Noctua NH-L9i#36451 mpierre
Köszönöm szépen az infót!Régebben volt Elite 120-am, és ahogy láttam az Elite 110 teljesen ugyanazt a hátsó elrendezést kapta. Annak idején az Elite 120-ban is ez volt az, ami a leginkább nem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest