- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóhifi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Az IGP-s procik TDP-jét én fenntartásokkal kezelem. Szerintem az olyan szintetikus tesztek, amik a CPU + IGP-t egyszerre terhelik, azok mutatják meg, hogy a TDP az csak a proci részre igaz! (Szerintem)
Némely Intel IGP nagyobb, mint mellette a 4 proci mag... így nem is csodálkozom, hogy egy i5 kombinát terheléssel simán átlépi az 50-60W-os hivatalos TDP értékeket.
AMD fronton is hasonló a helyzet. HTPC-s topikban írta egyik ismerősöm, hogy IGP oldalon terhelve egy 6X TDP-s procit (APU-t) az majdnem 100W-ot kért... (az IGP-re ráküldött pár renderert, hogy jobb képet kapjon - ez valós terhelés volt, nem szintetikus teszt.)
Szóval szerintem egy "T"-s Intel proci is simán átlépheti a 35W-ot, ha mondjuk egyszerre terhelődik az IGP és a proci rész, vagy az IGP-t járatják csúcsra.
Ha ilyen felhasználás nem lesz, akkor persze azzal lehet számolni, hogy a 35W-on belül marad.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóhifi
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest