- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
t72killer #32606 üzenetére
Nem használok ventit... Nézd meg a frissebb képeket. Eredetileg ilyen "hőmérsékletre kapcsolós" megoldásnak szántam a két ventit (de nem használtam őket), végül inkább száműztem is mind a kettőt a gépből. Jelenleg is teljesen passzív a gépem, a GTX 750Ti-t is beleértve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest