Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Benőke #32308 üzenetére

[moderálva]

Szerintem elég konkrétan leírtam, a gép működés közbeni fogyasztását mértem, és abban a mérési módszer miatt nyilvánvaló, hogy a paneltáp, és az adapter is benne volt. Gondolom ha idejössz, és rám teszel megjegyzést, ezt azutón teszed, hogy előtte kiszámolod, hogy is áll pontosan a processzor TDP-je, a gép energiafogyasztása, és a konnektorból felvett fogyasztás, és mennyi lesz a tápegységből felvett energia, aminek hány százaléka a tápegység max terhelhetősége, majd megállapítva, hogy hibásan, sőt, direkt hibásan írtam le valamit, kötözködésnek minősíted a hozzászólásomat...
    Ha ezek megvannak, gyere vissza, és próbáld meg a személyem, vagy a hozzászólásom minősítése nélkül elmagyarázni, hogy rosszul csinálom, mert....

[moderálva]

Duracellm_: Szerintem 30-40 centiről simán fújható, itthon évi 3-4 alkalommal csináltam eddig is, sose volt baj. Ha az az alkatrész ettől lerepül, akkor az működni se tudott kielégítően. A legegyszerűbb megoldás a portalanításra, olyan helyről is kijön a por, ahova ecset nem fér bele, fizikai kontaktus nélkül se sztatikus töltés, se más probléma nem jön létre.

[ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák