Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benőke

őstag

válasz Rick4 #32309 üzenetére

Szerintem meg benézted mit írtam. Véleményemet írtam, kvázi megjegyzést legutóbb tettem (szerintem nem sértő).
    Ha ennyire zavar hát bocs, de szerkeszteni nem tudom, viszont ki is lett moderálva :)
    Mindenhol a véleményemet írtam, és nem megjegyzéseket rád. Azt sem mondtam hogy hülyeség, vagy tuti nem úgy van amiket írtál.

Paneltápra sem tettem megjegyzést, csak írtam hogy nem láttam jókat és amit linkeltél ott sem olvastam semmi konkrétumot. Erre a helyes válasz hogy ha tudod az adatait belinkeled vagy leírod vagy nem válaszolsz.
    Nekem olybá tünt a válaszaidból, hogy el sem olvasod azt a pár sort sem amit írtam.

Ha valamit szeretnél írd meg privátban mi bántott, de mint írtam nem ez volt a szándékom.

A proc TDP -jét nem számoltam, hanem az intel oldalán megadott értéket néztem meg, hogy képben legyek.

törölt tag

válasz Rick4 #32309 üzenetére

Óvatosan kell eljárni mindkét esetben, de ugyan olyan jó mindkét módszer. Mindkettőt használom, van hogy egyszerre.

Táp kérdésben: az átlag (konnektorból mérhető) és a CPU (12V 4p csatlakozónál) pillanatnyi fogyasztása a legkisebb és legnagyobb értéke között, lehet akár 2-3x eltérés.
    Hogy a 4790 konnektor elvan 40-45W, az nem azt jelenti, hogy nem vesz fel ennél nagyobb teljesítményt rövid időszakokra, szóval a táp nem a 40W-ra van igénybe véve, hanem nagyjából~10-80-120W között ugrál a terhelés, 10W idle, 80-120W amíg dolgozik a CPU. Aminek az időbeni eloszlása/átlaga hozza a 40-45W-ot amit a konnektorból mérsz.

Új hozzászólás Aktív témák