-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AM1-et nem ismerem, olyanom nem volt még, csak N3150-nel vannak hosszú távú (~ 8 hónap) tapasztalataim.
AM1 szerintem is valamivel erősebb proci és IGP terén is, de többet is fogyaszt (és valszeg többet is fűt), bár az is hűthető passzívan az említett hűtővel.
Szvsz. egyikkel sem lősz mellé, a villanyszámlán igen lassan hozná csak be a különbséget az Intel, és lehet jól jön a plusz teljesítmény.
Driver ügyileg pedig azt tudom mondani, hogy nincs gond már ezzel sem Intel oldalon. Kérdés, hogy milyen OP rendszerrel akarod használni.
Ha Intel mellett döntesz, akkor én a Linuxot javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest