- OLED TV topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tooomas
csendes tag
Sajnos meg vagyok lőve az itx mérettel mert az jelenleg is itt áll előttem.
Eddig integrált procis lappal kínlódtam de kellene egy pici (tényleg picivel ) erő.
A hangkártyámat nem szivesen cserélném miatta mert nem olcsó darab.
Külső hangkártyákkal meg még több kóc és kábelezés és probléma lenne .
Ezért keresgélek csak lap+proc+ram utánn ami a feladatot ellátja nekem.
Szerintem egy 1mag+ht intel atomtól a jelenlegi felhozatalból bármi erősebb még az am1 is (fiamnak nemrég raktam össze egy am1-et és szerintem Én ki sem tudnám használni teljesen).
Grafikailag teljesen mindegy mit tud csak képet adjon és csók.
Internet sosem lessz rajta sem office sem semmi megszokott ami egy általános gépen.
Csak a win meg a szerkesztőprogim és a hangszercuccok.
Ha már a progikat megemlítem itt senki se gondoljon ableton és hasonló gépzabáló szoftverekre mert azok élő föllépéshez bizony alkalmatlanok.
Egyszerű kis progik futnak célirányosan csak ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- OLED TV topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest