Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz HookR #28252 üzenetére

a 30 centi feletti magasságot sokallom. a túlnyúlások kellenek alul a venti miatt, felül a kábelezéshez. utóbbi főleg baromság szerintem, soha nem értettem miért jó. nagyobb házaknál, ha a földre teszik lehet praktikus, de ebben a méretben nem látom sok értelmét, még nas-nál sem.

ugyanerre az én elképzelésem egész más lenne, kb 20×20×20 centis kocka lenne (belméret). alul fektetve lenne az alaplap, ugyanúgy 1 lp slottal (a szélesség 210-re növelésével lehet dupla). az alaplap felett hátulról nézve a bal oldalon lenne az sfx táp állítva, így alatta kb 55-60 mm maradna a hűtésnek. Mellette függőlegesen felülről nyíló hot swap rekeszek, szintén a hátlaphoz passzítva, mellettük szintén függőlegesen a 2 fix hely. elöl lehetne két darab 92-es venti egymás felett a táppal átellenes oldalon, a másik oldalon usb-k, gombok, lámpák. a hátoldal természetesen rácsozott lenne, hogy a meleg levegő kijusson, de a többi oldal és a tető mindenképp teli lenne a zaj miatt. esetleg a tápnál lehet még rácsos, hogy az tudjon kívülről szellőzni.

Új hozzászólás Aktív témák