Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszwells
aktív tag
Jelenleg egy Huawei Mate 20 Lite-ot használok, amit 2019-ben vettem. Picit kezd megfáradni és az akksija gyengül. Ha eddig nem is, de legalább 4-5 évre venném az újat. Kijelzőből a jelenlegivel is elégedett vagyok, a Pro picivel nagyobb, bőven elég, a Max talán már sok. Tudásban sokkal erőseb lesz a jelenlegi telómnál a Pro is. Fotóban is biztos sokkal jobb, mert a mostani elég gyenge, plusz már rettentő karcos a lencse. Örülnék, ha minél jobb képet készítene, de nem elsődleges, mivel Milc fényképezővel fotózom. Ezt csak akkor használnám, ha az pont nincs nálam. Akksiba 3750 a jelenlegi, ehhez képest a 6500 is nagy ugrás, még ha többet is fogyaszt!
Így leírva, összegezve, asszem elég a Pro változat is!
Kérdés, hogy milyen áran lesz. Illetve a megjelenés és azt követő esetleges áresés mondjuk június vége előtt bekövetkezik-e. -
enginev3.0
félisten
Jól néznek ki
-
Budget gamer, ez jó...
Akik nem tudnak/akarnak többet költeni, jó eséllyel nem fognak Pay-to-win és/vagy Freemium játékokat futtatni. Persze lehet élni nélküle, de akkor meg reklámokat fog bámulni az ember.
Nekem csak Dimensity 7300 van a telefonomban, de egy GTA SA-t ez is lazán elvisz. Minden másra ott a PlayStation.
-
pusszycat
nagyúr
Én tableten játszom szerintem a telefon nem arra való. De szimpatikus nekem ez a telefon. De a poco f6-m megkapja az android 17 és a hyperOS 4 is. Szóval nincs miért cseréljek. Bár szeretem az új telefont.
-
Teljesen eltérő az értékesítési modell. Poco nincs szolgáltatóknál, Xiaomi/Redmi viszont igen. Ott folyamatosan mennek le az árak. Ezért nincs is igazi verseny.
Nekem tetszik a Pro Max, de ez nem változtat azon a tényen, hogy olyan a telefon, mintha egy Suzukiba raktak volna V8-as motort.
-
Fényképezésben fejlődjön és jó lesz ez
-
oli987
tag
válasz
kriszwells
üzenetére
A 9500s az egyik legerősebb SoC. Kérdés, hogy szükséged van-e rá, illetve milyen távra tervezel. Kisebb vagy nagyobb képernyőt preferálod. Kb. ennyi a lényeges különbség az akkun kívül.
-
kriszwells
aktív tag
Én azért bízom benne, hogy nem lesz rossz és árban sem fog nagyon elszállni. Ezt néztem ki, ha megjelenik meg is veszem. Kérdés, a Max megéri-e a felárat a Pro ellenében. Csak az üzemidőben lesz több, akkor nem.
-
MateAr
csendes újonc
Az X8 Pro mennyivel nyithat majd nálunk?
-
pusszycat
nagyúr
Sima X8 várható? Vagy csak Pro meg Max.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Fekete Színben 100% Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
- Akció!! iPhone 17 Pro max 1TB(!) ÚJ 3 év Apple jótállás Apple.hu vásárlás!
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így leírva, összegezve, asszem elég a Pro változat is!
Kérdés, hogy milyen áran lesz. Illetve a megjelenés és azt követő esetleges áresés mondjuk június vége előtt bekövetkezik-e.
nem lesz sima csak a pro meg a pro Max.