Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Archttila
üzenetére
legközelebb tuti a kupakot veszed le elsőnek
(bocs nagy labda)
van pár verzió,
1 felhívod a boltot ahonnan vetted, elmondod nekik mi történt és meglátod a bolt mit reagál (én ezt tenném)
egyszer jártam úgy, hogy vettem egy nagyobb bevásárlóhelyen egy epilálógépet asszonynak, oda kellett vinni vevőszolgálathoz garanciát érvényesíteni, a csomag le volt plombálva, azt levágta róla, kihúzta a papírt hozzácsatolta a blokkot pecsét visszadugta a papírt és elköszöntünk.
Otthon asszony bontja ki, csak az adapter volt a csomagban (azért volt súlya) a készülék nem, na mondom ezt hogy adom be a boltnak
felhívtam őket, mondták semmi gond előfordul az ilyen, menjek vissza, kapok egy másikat, így is lett, szóval azaz egyetlen gond, hogy ennyi idő telt el, így valószínűleg garancia lesz belőle
2 megpróbálod te visszahajlítani (nem ajánlom)
3 van itt egy arc aki ilyenekkel foglalkozik pár ezresért megcsinálja neked (gari ugrik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(bocs nagy labda)
felhívtam őket, mondták semmi gond előfordul az ilyen, menjek vissza, kapok egy másikat, így is lett, szóval azaz egyetlen gond, hogy ennyi idő telt el, így valószínűleg garancia lesz belőle