Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Feltételeztem hogy lesz valami ellenállása, de hogy ilyen zajjal is jár arra nem gondoltam. Csak zavaró hogy már a második vadiúj ház aztán csak lapátolom bele a pénzt de semmi foganatja, egy normális nincs és most sem tudnák helyette másikat választani ilyen méretben, ha ezt előre tudom maradok a legelső konfigomnál és megmentem magam egy csomó kiadástól

De azt már tudom a következő kb 1 év múlva mi lesz, vagy egy igp-s cucc bazi hűtővel vagy egy erőmű vizesen, mert a kettő között számomra meg nincs költséghatékony út. Bár csak olyan igénytelen lennék mint egyesek akik gyári amd hűtő mellett képesek élni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- LEGO klub
- Egér probléma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest