Új hozzászólás Aktív témák

• flashpointer

őstag

Helló, érdeklődnék néhány dolog után, remélem tudtok benne segíteni, próbálok rövid lenni

Megtetsztett az ITX méret, laptopról váltanék rá mivel már nem olyan fontos a mobilitás de egy böhöm házat nem szeretnék.
    Visszaolvastam pár oldalt meg utánanéztem a napokban az itx-es dolgoknak, de néhány alapvető dologban nem vagyok naprakész:

-Milyen processzorfoglalatú lapot érdemes választani ha: Asztali PC helyett kellene, 3d modellezés meg kis játék nem árt ha menne, úgyhogy valami dual slotos házat néztem amibe elég ha elfér valami rövidebb méretű grafikus kártya.
    Intel 1150 1155 vagy amd FM2? Egyelőre legalább valami 2magos 3ghz-es procit szánnék bele egy 15-20k-s körüli videókarival (tudom nem egy erőgép de a mostani laposhoz képest igazán látványos javulás :D ) aztán ha lesz keret majd kicsit jobbakat bele, szóval ez is szempont lenne, meg az sem baj ha kedvező árú az alaplap :)
    Sajnos a procitípusok fogyasztását és ebből kifolyó hőtermelését nem ismerem ami feltételezem itt jelentős szempont. (pl 1150es procik jobbak itx-be mert nemannyira melegednek, ilyesmikre gondolok[nem tudom így van e csak példa volt] )

Az nem tudom mennyit számít de +1 SSD +1 2,5 hdd +1 slim odd de külső is lehet +1 wifi meg egy külső hangkari lenne ráaggatva.
    Szóval elég lenne a házban a táp+lap+proci+videókari(high profile dual slotos, rövid fajta elég ha belemegy, ezzel nem szeretnék több komromisszumot hogy low profile vagy egy slotos) meg a két 2,5 cucc.

Cooler master elite 100 vagy Silverstone SG05B szerű házakat néztem ki, ezeket találtam amik megfelelnének a paramétereknek, de szívesen vennék más tippeket is :)

Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák