-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Mercutio_ #12891 üzenetére
Szerintem ne legyen ez preferencia. Alaplapi tüskesorként szokott lenni digitális kimenet, arra olyat kötsz amilyet szeretnél. Több alaplaphoz mellékeltek ilyet, így apróban, számtech boltban vagy esetleg bontóban találhatsz. Én így jutottam hozzá kettőhöz, az egyiken optikai és koax is volt, a másikon csak koax, de már csak az utóbbi van meg (valahol).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest