- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Riasztó topik
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
imibogyo
üzenetére
Ezen csodálkoztam én is, mivel mATX-en már megy a CF/SLI is, akkor nem csak egy portnak kell hozzá lennie, mindkettő meg nem takarhatja a másik portot...
Sokat filóztam a CM-en, de aztán visszatértem a Shuttle tervhez mert a CM se a legjobb nekem. Ha lesz rávaló összerakom a Shuttle-t, megnézem kis moddinggal mennyire jó nekem, aztán max lesz a nagy modding is, mert az ötletek megvannak, hogy belevarázsoljak egy ATX-es tápot, meg egy single radis vízhűtést (H60 de akár egy "nyitott" is berakható lenne elviekben)
A mostani elgondolás az SZ77R5 gépbe i5 2500k, 16GB Corsair XMS, Sapphire HD 7970, egy Corsair SSD, valami nagy vinyó (bár filózok a kis külső házas vinyón is) usb-s DVD/BR iró, Dell monitor, logitech egér/billentyűzet SS QcK/Qpad CT egérpad meg apróságok
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Jófogás tapasztalatok
- PlayStation 5
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Robotporszívók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Olcsó DDR3-as memóriák
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest