Hirdetés
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
FeniX-
üzenetére
Hát...Én olvastam a cikket mikor megjelent.
Kényszerléghűtéssel alapból nincs baj, de mikor itt az Euro5+, szerintem is egyre nehezebb tartani a normákat egy léghűtéses motorral.
Azért a folyadékhűtéses 125-ösökből kihoznak még 1-2 plusz lóerőt, és (NM) nyomatékot. És lássuk be, nem mindegy, hogy erőlködve 90 km/h a vége, vagy annyi az utazója egy 125-ös gépnek.
Leírták a lényeget, én is ezt gondolom, amikor alig többért van korszerűbb Honda, ki veszi ezt meg..?
Amúgy mire behozzák, ráteszik a sarcokat...ennyi lesz az ára. Szerintem is kár érte, a Keeway ára körülre- alá belőve biztos vennék, mert azért jól cseng itthon a Kymco név.
Amúgy neked van most valami mocid?
Nekem megvan a jó kis léghűtésesem, be kéne lassan röffenteni, szeptemberben még nem volt elindítva.
Ennek a srácnak a videóit nézegetem (Dobálja fel a Youtube), vett egy ilyen "csolláncsettegetőt" (Így mondtuk régen
), erről készít videókat. Nem a gép tetszik, inkább a srác stílusa, hozzáállása: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), erről készít videókat. Nem a gép tetszik, inkább a srác stílusa, hozzáállása:
nyogo83
sityupityu