Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
Nos hát, ma mentem az Airsal szettel. Két napom ment rá a dolgokra, mert kiderült, hogy nem jó a préssáv. Ez ugye a felszántott Airsal szett. Fura, hogy a "javítás" után egy hosszanti karccal a hengerfalon is jó, bár nyilván jobb lenne, ha sérülésmentes lenne.
A levegőkompresszorom is fasza, 6 bart nyom, tehát az is pipa. Ami viszont aggasztó, hogy brutál nehezen indul. Ez több dolognak is együttesen betudható :
- A hengerszett sérülése
- Az Airsal egy gyűrűs megoldása
- Kiderült, hogy átereszt az injektorom, ezért a leállított motornál is még nyomás alatt lévő üzemanyag rendszer miatt a keverőkamra megtellik benzinnel.Talán utóbbinak tudható be, hogy az alapjárat is ingadozik.
Gianelli Extra is felkerült. Szereti.
Csak itt még az a gáz, hogy túl gyenge a kontrasztrugóm, a kuplungrugóm, meg nincs már kisebb görgőm, mint amit beleraktam (6g). Ezek miatt indulásnál a kuplung már 6500-nál megtapad. Ekkor jön egy kis gyorsulás olyan 20-ig ezen a fordulaton. Majd hirtelen felmászik 9000-ig. Ezt tartja olyan 45-ig, és nagyon húz, majd szépen elkezd lemászni 7500-8000 közé és ezt tartja a végtelenségig. 80Km/ó a vége. De érezni, hogy menne többet is, ha ki tudna pörögni, csak ez a kb. 8000rpm még nem az a tartomány, ahol lenne elég ereje tovább gyorsulni és kipörgetni magát. Úgy éreztem, hogy az valahol 9000 környékén van, mert ott brutálisan gyorsult.
Viszont alapvetően használható állapotba hoztam. De persze nem marad így.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest