Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
poli27 #45904 üzenetére
Nekem ez a Sunlu Meta Black trükkös volt, asszem most 185 fokon nyomtatom (tekercsre ez a minimum érték van írva), felette nagyon szálazik. Előző fekete PLA-m, a PolyTerra feketéje magasabb hőfokon volt használva (210?), hát mondanom se kell hogy a Meta azzal (hülyegyerek gondolta minek új filament profil...) csodálatos string art lett.
Amiről viszont teljesen leszoktam hogy flow ratet meg retractiont kalibráljak. Ami be is volt állítva visszaírtam inkább gyárira.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Baldur's Gate 3
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest