Új hozzászólás Aktív témák

• boldi370

csendes újonc

Sziasztok.
    1. Tévére szánt összeg, forintban? Max 200.000-220.000FT
    2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport): Netflix,HBO Max, PS5.
    3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 50-55” os ra gondoltam nem nèzem messziről 2-2.5m.
    4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Este többnyire sötétben.
    5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Teljesen szemből.
    6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) Netflix, Youtube, Hbo Max.
    7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
    8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Mind1.
    9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Samsungot szeretem, de LG, es Sony is érdekelhet.
    10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
    11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Csakis új és garancias. Samsungot nezegettem mivel kedvezmenyesen tudnek hozza jutni a Telekomnál a QE50Q60CAU modellhez. De kikérem a ti véleményeiteket hogy mit ajánlotok ilyen árkatba. Preferalom a Samsung, LG , Sony márkákat de viszonylag nyitott vagyok bármire. Koszi! :) :DD

Új hozzászólás Aktív témák